dyfashion.ro

Pantofi sport dama Ecco

Pantofi dama sport

Pantofi sport dama piele nubuc iac ECCO Biom Grip Lite (gri inchis/negru) (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi sport dama ECCO Biom Grip Lite confectionati din piele nubuc de iac, de culoare gri inchis spre negru. Fetele exterioare din piele nubuc de iac sunt flexibile si rezistente. Acesti pantofi deosebiti sunt conceputi special pentru a te purta oriunde. Pielea este tratata Hydromax pentru a fi rezistenta la apa. Forma anatomica din interior impreuna cu spuma din Poliuretan asigura o Miscare Naturala in timpul mersului. Talpa din TPU asigura stabilitate, aderenta si tractiune, in timp ce constructia calapodului cu profil jos perminte piciorului sa se miste natural si sa stea intr-o pozitie naturala.


Pantofi dama sport

Pantofi sport piele ECCO Biom Grip Lite (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi sport moderni ECCO Biom Grip Lite confectionati din piele rezistenta de iac. Captuseala din textil moale mentine picioarele fresh si uscate. Tehnologia BIOM amortizeaza fiecare pas, ofera suport si asigura o Miscare Naturala a piciorului. Constructia calapodului cu profil jos asigura confort, libertate de miscare si suport pe orice suprafata de teren. Acesti pantofi sport sunt potriviti si pentru mediul outdoor, datorita talpii robuste care asigura tractiune si aderenta.



Pantofi dama sport

Pantofi Casual dama ECCO CS 14 (mov) (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi dama ECCO Cs14 confectionati din piele nubuc de camila in combinatie cu textil, pentru un aspect retro. Brantul acoperit cu piele absoarbe socurile si ajuta la recircularea aerului in interior. De asemenea, forma sa anatomica asigura suport piciorului. Talpa usoara si flexibila asigura libertate de miscare, fiind foarte rezistenta la uzura. Captuseala din textil moale amortizeaza piciorul, pentru confort maxim. Acesti pantofi confortabili ii veti putea purta atat la tinutele casual, cat si la cele sport.


Pantofi dama sport

Pantofi dama sport ECCO Terracruise (ECCO)

Femei / Pantofi
Acesti pantofi usori si felxibili sunt alegerea ideala pentru femeia tot timpul in actiune. Talpa beneficiaza de aderenza si tractiune ridicata pe terenurile noroioase. Circulatia aerului din interiorul pantofilor este imbunatatita de fetele pantofului din textil. Confortul de durata este oferit de talpa mediana din poliuretan, material ce este foarte usor. Suportul piciorului este oferit de forma anatomica combinata cu fetele exterioare durabile.


Pantofi dama sport

Pantofi dama casual comozi ECCO Bluma (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi dama sport-casual usori si comozi ECCO Bluma. Talpa injectata asigura stabilitate si e foarte flexibila. Fetele exterioare sunt confectionate dintr-o combinatie de piele cu textil. Brantul detasabil cu sistemul ECCO Comfort Fibre respira si amortizeaza fiecare pas. Marginea de PU din interior asigura suport si confort. De acest pantof versatil va veti putea bucura atat la plimbare cat si in excursii.

Oferta Pantofi sport dama | Incaltaminte confortabila, piele |Click aici

Pantofi dama sport

Pantofi sport dama albastri ECCO Lagoon (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi sport moderni prevazut cu sistem de insiretare rapid. Fetele exterioare din textil si plasa ofera un nivel ridicat de respiratie. Sunt ideali pentru sporturile de apa, precum si pentru activitatile zilnice, facandu-l astefel multifunctional. Talpa mediana din poliuretan prevazuta cu insertii de cauciuc fac pantoful usor, beneficiind de aderenta ridicata pe terne accidentat.



Pantofi dama sport

Pantofi sport dama Aqua (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi sport pentru dama cu design optim ce ofera posibilitatea utilizarii lor si in condtii de umiditate ridicata,usori si confortabili.





 
Pantofi dama sport

Pantofi dama sport ECCO Ulterra ( gri/maro) (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi sport dama ECCO Ulteraa ,confectionate din piele de yac, foarte rezistenta. MembranaGORE-TEX asigura 100% impermeabilitatein orice anotimp. Talpa aderenta, usoara din PU , amortizeaza fiecare pas pentru un confort maxim.Tehnologia RECEPTORofera suport dinamic piciorului, lasand piciorul sa se mistenatural.


Pantofi dama sport

Pantofi sport fete ECCO Biom Train (bordo cu talpa fuchsia) (ECCO)

Copii / Fete
Pantofi sport pentru fete ECCO Biom Train, ideali pentru activitati sportive. Sunt confectionati din piele. Pantofii sunt usor de incaltat, au talpa flexibila si sunt perfecti pentru fetele active. Captuseala din textil permite piciorului sa respire si absoarbe umezeala. Brantul ECCO Comfort Fibre System permite aerului sa circule, pastrand un mediu curat pentru picioare. Sistemul de insiretare rapid este usor de folosit. Acesti pantofi sunt perfecti pentru joaca, gimnastica, excursii. Design modern, combinatie de culori in trend.