dyfashion.ro

Pantofii si botinele tendintele majore ale sezonului automnal

INCALTAMINTE_ONLINE_1

Respectand traditia ECCO, colectia Toamna/Iarna este caracterizata prin simplitate si functionalitate. Designul noilor produse ECCO este elegant, iar modelele clasice sunt acum mai flexibile. Pantofii si  botinele reprezinta una din tendintele majore ale sezonului automnal si sunt cele mai vandute modele de Toamna.


ECCO te invita sa-ti reamintesti o perioada romantica, plina de eleganta si stil cu pantofii pentru femei ECCO Pawi ce reinvie eleganta si gratia.Respectand stilul baroc, limba supra-dimensionata e stilizata cu un ciucure jucaus, iar tocul de 80 mm, imbracat complet in piele fina, da pantofului o eleganta speciala.
 INCALTAMINTE_ONLINE_2
 Cu cel mai stilat design femenin de toamna, botinele ECCO Parnu inseamna versalitate si estetica irezistibila. Botinele cu platforma, inspirate din stilul anilor ’ 60 sunt usor de asortat cu pantaloni, fuste sau colanti, iar calcaiul sculptat si cusaturile de efect dau botinelor o nota moderna. Tocul de 95 mm este foarte comod, iar pielea combina doua nuante apropiate, in ton cu cromatica toamnei.

 INCALTAMINTE_ONLINE_3

 In acest sezon, ECCO propune barbatilor sa-si exprime stilul cu detalii dramatice si  luxuriante. Pantofii ECCO pentru barbati sunt destul de permisivi in combinatii vestimentare, ofera incredere si confortul zilnic. Alegerea corecta a pantofilor poate face diferenta dintre un barbat bine imbracat si o persoana a carui stil este alcatuit dupa ureche.

 INCALTAMINTE_ONLINE_4

Ghetele sunt prelungirea peste glezna a pantofilor, pot fi gasite in diverse modele.  Ghetele Biarritz versatile, in design deosebit, confectionate din piele cu finisaje lucioase, sunt ideale pentru a fi purtate atat la tinute business cat si  casual.
INCALTAMINTE_ONLINE_5
Succes in alegerea potrivita!

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/cele-mai-bine-vandute-modele-de-toamna/