dyfashion.ro

Rochia neagra, legenda a feminitatii

Rochii online

De la Coco Chanel suntem responsabili pentru modelul de eleganta si rafinament al rochiilor de seara negre, dupa ce a “dezbracat” moda de inhibitii si prejudecati, introducand “the little black dress”. Astazi, dupa 87 de ani de la introducerea ei, misterul negrului de Coco Channel nu poate da gres pentru nici o femeie, indiferent de varsta, inaltime sau greutate.

Femeile de azi din intreaga lume ii sunt recunoascatoare pentru lejeritatea, comoditatea si distinctia atat de sexy pe care o poate avea rochia neagra. Fie ca e scurta sau lunga, accesorizata sau simpla, din matase sau voal, prezenta ei face senzatie la orice eveniment sau moment al zilei. Negrul te subtiaza, da un aer de sobrietate si in acelasi timp de sexualitate iar de aceea nu se va demoda niciodata. Orice femeie trebuie sa aiba in garderoba ei o rochie neagra, fie ca vrea sa se delimiteze, sa obtina un contrast sau un fond al ei propriu.

Micuta rochie neagra a devenit simbol al modei atemporale. Acesta este raspunsul la fiecare “Ce ar trebui sa poarte la …?” intrebarea de la cocktail-uri, la petreceri de vacanta, la reuniuni de clasa. De la un concept, little black dress s-a mutat chiar la a reprezenta un ideal al unui obiect foarte simplu, dar sexy. Rochia neagra trezeste si va trezi mereu fiori cand apare. Este un mister ce il vei imbraca si va tulbura indeajuns de mult un barbat. Este inceputul si sfarsitul. Clasicul si modernul.
Iata cateva modele de rochii pe care te poti baza in orice situatie, la orice eveniment la care vei lua parte.

Rochii online

Fie ca e glamour ori de zi, fie ca e de gala sau office se va distinge cu siguranta prin accesorii sau aplicaţii.Fie ca discutam de un strop de parfum dupa ureche, de un colier de perle sau despre legendara rochie neagra, totul sta sub semnul modelului de femeie pe care dorim sa il afisam. Moda trece, stilul ramane asa cum afima Coco Chanel. Alegem hainele  potrivite ca ne aratam sufletul, sa ne dezvelim feminitatea sau sa invelim mai bine ceea ce este de dezvelit mai tarziu… oricum “nu poti fi niciodata prea formala sau prea informala intr-o rochie neagra. (Karl Largerfeld)
Daca nu ai pana acum o rochie neagra in dulapul tau, te asteptam sa dai o fuga prin magazinele La Femme sau online sa iti alegi una din modelele noastre!

Sursa articol: http://www.lafemme.ro/blog/2013/09/rochia-neagra-inca-legenda-a-feminitatii/