dyfashion.ro

Rochii lungi de seara speciale

Modele de rochii de seara

In acest articol LaFemme va propune mai multe modele de rochii de seara lungi potrivite pentru o seara speciala.Eleganta si rafinamentul unei rochii de seara este data de croiala, calitatea materialelor dar mai ales de designul acestora.Si …..nu trebuie uitata atitudinea,este chiar foarte importanta. Modele de rochii de seara pe care le propune LaFemme  sunt adresate pentru orice tip de silueta si orice tip de eveniment.De asemenea preturile pentru aceste rochii de seara sunt foarte bune.


Rochia neagra ramane cea mai eleganta rochie si  cu o croiala clos este una lejera, ce poate fi purtata de soacre la cel mai important eveniment din viata copiilor. Materialele precum matasea naturala si dantela cu aplicatii sunt elemente ce fac din aceasta rochie o atractie vizuala a celor din jur.Rochie lunga neagra cu dantela R091N, model din colectia de primavara-vara 2014. Rochia este captusita cu captuseala din poliester, de la linia taliei 40cm. Are decolteul rotund, este fara maneci, iar in zona pieptului si in laterale aproape de talie, rochia are dantela neagra transparenta. In talie are taietura usor incretita, cu o bentita pe care sunt aplicate pietre in forma de fluturasi. La spate decolteul este in V si se inchide cu fermoar ascuns. Rochia R091 este un must have care nu trebuie sa-ti lipseasca!

Culoarea verde smarald se poarta anul acesta, fiinnd reprezentanta sezonului cald. Dantela  este vedeta acestei creatii LaFemme  ce surprinde prin croiala avangardista si elementul de detaliu, corsetu din dantela, ce avantajeaza si marcheaza talia.Rochie verde cu dantela neagra 5209, model din colectia de primavara-vara 2014. este o rochie eleganta,sexy si foarte feminina.Rochia este lunga, captusita cu captuseala din poliester. La bust are push-up cu garnitura dantela neagra, cu bretele detasabile. Are taietura in talie, usor incretita, atat in fata, cat si in spate. Se inchide la spate cu fermoar de 32cm.Poate fi o alegere inspirata pentru o nunta sau botez


Daca esti in cautarea unei rochii  de seara  lunga cu o croiala lejera , poti opta pentru aceasta rochie de seara  LaFemme  din  doua culori,combinatia bleumarin si alb fiind o combinatie foarte eleganta iar pietrele ii confera o eleganta aparte.. Fronseurile din talie ce coboara pe sold avantajeaza foarte mult persoanele ce nu au o silueta chiar perfecta.Rochie bleumarin cu margele 9953B, model din colectia de primavara-vara 2014. Rochia este lunga, captusita cu captuseala din poliester. Partea de sus este alba, din lycra, dublata. In talie, taietura este cu pense, cu o bordura de margele aplicate pe partea din fata, spatele fiind elastic. Se inchide cu fermoar ascuns in partea din stanga. La spate in partea de sus, rochia este decupata. Partea de jos este albastra, lunga. Poarta rochii lungi pline de culoare din noua colectie La Femme!La gat puteti purta un colier negru sau chiar un sirag de perle albe.

Evident toate aceste rochii trebuiesc purtate cu sandale cu toc inalt asortate cu rochia.Un plic mic argintiu sau negru poate fi de asemenea un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca unei tinute de seara.Sigur bratarile glamour pot completa tinuta si poate fi un plus de finete.

Sursa articol:http://www.lafemme.ro/blog/2014/05/lafemme-propune-rochii-lungi-de-seara-speciale-la-preturi-extraordinare/