fashiondays.ro

Black Friday Bebebliss 2014

 Black_Friday_Bebebliss_2014

De aparoape 6 ani, adica de cand si-a inceput activitatea, Bebebliss - magazin pentru copii - aduce zambete pe chipurile clientilor si multumire in vocile celor de la celalalt capat al firului de telefon. Pentru ca Bebebliss este o afacere de familie, cladita pe aceleasi valori ca o familie, si-a concentrat, inca de la inceput, toate eforturile pentru a le oferi clientilor produse pentru copii si bebelusi de calitate, la preturi care sa fie accesibile tuturor buzunarelor.
Clientii nostri stiu cel mai bine ca la Bebebliss rasplatim fidelitatea si le oferim tuturor celor interesati de produsele pe care le comercializam oferte personalizate si discount-uri cu fiecare ocazie pe care o avem. Daca anul trecut de Black Friday am organizat Repetita pentru Black Friday cu o saptamana inainte si am oferit discount-uri timp de 2 weekenduri, anul acesta ne conformam iar t tendintelor si organizam Black Friday de doua ori, in datele de 21 si 28 noiembrie.

Daca deja cunoasteti magazinul nostru, stiti cu siguranta faptul ca la noi reducerile si discounturile sunt REALE. Nu incercam niciodata sa pacalim clientii pentru ca ii consideram prieteni. Drept urmare, oferim tot cat se poate oferi astfel incat ambele parti sa fie satisfacute si fericite. Anul acesta ne-am intrecut pe noi insine atunci cand am gandit strategia Black Friday si am pregatit discount-uri de pana la 70% pentru produsele de pe site. In plus, marea parte a produselor comercializate vor beneficia de un discount, astfel incat orice produs cauti (fie el carucior, patut, scaun auto sau jucarie) vei putea sa-l achizitionezi la un pret mai mic decat in mod normal.
Recomandarea noastra este sa ne vizitezi cat de curand si iti pregatesti lista din timp, pentru a te asigura ca ai gasit cele mai bune produse pentru puiutul tau. Apoi stai linistit si asteapta zilele de reduceri. Promitem ca nu vei fi dezamagit de discount-urile pregatite!