fashiondays.ro

Botine ce combina moda cu functionalitatea

Botine_dama_online

Botine casual dama piele ECCO Camilla (ECCO)

Femei / Botine
Botine casual de dama ECCO Sculptured prevazute cu platforma. Se inchid cu fermoar in partea din interior. Fetele exterioare sunt confectionate dintr-o combinatie de piele moale nubuc si neteda, pentru un aspect exclusivist. Talpa robusta este flexibila, datorita poiuretanului injectat si nu aluneca. Brantul cu sistemul ECCO Comfort Fibre mentine picioarele fresh intreaga zi.


Botine_dama_online

Botine negre dama piele ECCO Touch 55 B (ECCO)

Femei / Botine
Botine negre dama ECCO Touch 55 B, confectionate din piele de cea mai buna calitate, nubuc oleita. Tehnologia PORON impreuna cu sistemul ECCO Comfort Fibre, ofera o excelenta absorbtie a socurilor si calitati antibacteriene. Catarama se poate ajusta pe picior. In talpa exista integrat un glenc din TPU pentru confort, flexibilitate si suport pentru picior. Talpa din poliuretan asigura rezistenta si durabilitate. De asemenea este foarte usoara. Tocul are inaltimea de 5,5 cm, este stabil si comod.


Botine_dama_online

Botine dama piele nubuc ECCO Jaffna (maro) (ECCO)

Femei / Botine
Botina clasica, ce combina moda cu functionalitatea. Brantul moale ofera un plus deconfort. Fetele exterioare sunt confectionate dinpiele nabucprevazute cu finisaje lucioase .Talpa este aderenta si felxibila, ideala pentru a fi purtata zilnic.Captusela din textilabsoarbe umezeala si permite piciorului sa respire.

Oferta Botine dama online,click aici

Botine_dama_online

Botine confortabile ECCO Seoul (negru) (ECCO)

Femei / Botine
Botine sic Ecco Seoul cu toc de 85 de mm, foarte confortabile, prevazute cu fermoar in partea laterala pentru o incaltare mai usoara.Exteriorul este din piele intoarsa, moalecu reflectii metalice.Captuseala din material textil permite aerului se recircule mentinand un mediu optim in interior. Aceste botine pot fi purtate atat la tinutele de zi de zi cat si la evenimente speciale.


Botine_dama_online

Botine comode piele naturala ECCO Scupltured 45 W (ECCO)

Femei / Botine
Botine dama ECCO Sculptured 45, confectionate dintr-o combinatie de piele neteda cu piele nubuc. Fermoarul exterior asigura un design deosebit acestei botine. Talpa are integrat un glenc pentru suport si confort. Se inchid cu fermoar in partea din interior. Inaltimea tocului este de 4,5 cm. Talpa injectata este flexibila si usoara. Brantul acoperit cu piele, impreuna cu sistemul ECCO Comfort Fibre mentine un climat optim de temperatura in interior. Aceste botine rafinate vor completa perfect tinutele business si elegante!


Alte articole pe aceiasi tema:
- Botine dama simple si elegante
- Botine stilate si confortabile dama