fashiondays.ro

Cizme stilate din piele naturala

Cizme_dama_din_piele_naturala

Cizme stilate ECCO Sullivan ( negru) (ECCO)

Femei / Cizme
Cizme stilate ECCO Sullivan din piele naturala fina, in doua culori contrastante. Sistemul cu fermoar permite o potrivire perfecta pe picior.Captuseala din textil amortizeaza,lasand piciorul sa respire.Tocul comod de 20mm ofera stabilitate la fiecare pas. Talpa din PU aderenta este ideala pentru zile geroase. Fetele de piele lucioase ofera un aspect elegant.


Cizme_dama_din_piele_naturala

Cizme dama ECCO Abelone (negru) (ECCO)

Femei / Cizme
Cizme dama ECCO Abelone negre, calduroase, confectionate dinpiele neteda in combinatie cu material textil,fin la atingere,pentru o incaltare mai usoara.Captusala este din material textil, iar tehnologiaECCO Comfort Fibre impiedica transpiratia picioarelor. Sistemul de fixare cu bareta si fermoar permite o ajustare perfecta pe picior.


Cizme_dama_din_piele_naturala

Cizme dama piele naturala ECCO POZNAN (negre) (ECCO)

Femei / Cizme
Cizme negre din piele naturala ECCO Poznan. Tocul are inaltimea de 8 cm. Talpa robusta din poliuretan, impreuna cu platforma din cauciuc, este foarte comoda si nu aluneca. Cizmele sunt prevazute cu nituri pe partea exterioara, pentru un design deosebit si cu o curelusa in partea superioara, pentru o fixare cat mai buna pe picior. Daca doriti o pereche de cizme business confortabile, ECCO POZNAN sunt alegerea ideala!


Cizme_dama_din_piele_naturala

Cizme dama piele fina ECCO Touch 55 B (ECCO)

Femei / Cizme
Cizme dama ECCO Touch 55 B, confectionate din piele fina de cea mai buna calitate, pentru un aspect sofisticat. Catarama din partea de sus se ajusteaza pe picior, pentru o potrivire perfecta. Brantul acoperit cu piele asigura recircularea aerului in interior ,absoarbe socurilesi mentine un climat optim de temperatura. Liniile fine adauga feminitate acestei cizme inalte. Talpa din PU este injectata, de aceea este foarte rezistenta si durabila.

Oferta Cizme dama din piele naturala,click aici


Cizme_dama_din_piele_naturala

Cizme maro dama piele ECCO Touch 15 B (ECCO)

Femei / Cizme
Cizme business dama ECCO Touch 15B, confectionate dintr-o combinatie de piele neteda si nubuc de culoare maro. Sunt prevazute cu o catarama rafinata, pentru un plus de eleganta. Calapodul este foarte confortabil. Captuseala din textil este moale si lasa piciorul sa respire. Brantul acoperit cu piele impreuna cu sistemul ECCO Comfort Fibre absoarbe socurile. Talpa din poliuretan este durabila, flexibila si ofera suport piciorului. Aceste cizme sunt foarte confortabile si se potrivesc la tinutele business si casual.


Cizme_dama_din_piele_naturala

Cizme elegante dama ECCO Seoul (gri) (ECCO)

Femei / Cizme
Cizme elegante ECCO Seoul confectionate din piele naturala fina lucioasa. Sistemul cu fermoar permite o ajustare perfecta pe picior.Captuseala din textil permite aerului sa recircule mentinand piciorele uscate.Tocul de 85 mm stabil ofera un plus eleganta. Talpa cu platforma face aceste cizme ideale pentru a fi purtate zi de zi.



Cizme_dama_din_piele_naturala

Cizme inalte moderne ECCO Sullivan ( negru) (ECCO)

Femei / Cizme
Cizme inalte moderne ECCO Sullivan din piele naturala lucioasa.Sistemul de fixare cu fermoar se deschide si inchide usor.Curelusa ajustabila adaugaelegana si un aspect vizual placut.. Talpa injectata , aderenta este foarte rezistenta la uzura. Tocul de 20 mm ofera stabilitate la fiecare pas.



Cizme_dama_din_piele_naturala

Cizme comode dama piele naturala ECCO Pailin (negre) (ECCO)

Femei / Cizme
Cizme comode dama ECCO Pailin confectionate din piele naturala. Designul minimalist si cusaturile subtile adauga elegana cizmei. Aceste cizme confortabile vor fi mereu in tendinte.