fashiondays.ro

Colectia de pulovere La Femme

Pulovere tricotate

Pulover dama anchior 1173b bej

Pulover dama anchior 1173b beje din colectia de pulovere La Femme, toamna-iarna 2014. Model de pulover clasic din vascoza cu decolteu in V. Puloverul este confectionat dintr-o combinatie de vascoza cu fibre sintetice. Pentru ca stim bine ca timpul este pretios pentru tine, o multime de beneficii te asteapta in magazinele La Femme dar si online, pe lafemme.ro. Compozitie: 74% vascoza, 21% poliamida, 5% elastan. Material: tricotaj cu fibre amestecate. Lungime: 54 cm, Produs fabricat in Franta.



Pulovere tricotate

Pulover bej tricotat in colturi 850B

Pulovere tricotate
Pulover bej tricotat in colturi 850B, colectia pulovere tricotate online, la Femme toamna iarna 2014. Acest model de pulover este in trend, aceste colturi mai lungi in fata ii da un aer chic. Firele tricotate ale puloverului au paiete aplicate, paiete usor lucioase. Model calduros de iarna, puloverul are 85 % lana.  Compozitie: 85%lana, 15%acryl, Material: pulover tricotat cu fire sintetice in combinatie cu lana, Lungime: 61 cm, Produs import Franta.


Pulovere tricotate

Pulover cu broderie pe maneca 399B bej

Pulovere tricotate
Pulover cu broderie pe maneca 399B bej, din colectia de pulovere dama La Femme, toamna-iarna 2013. Pulover cu maneca larga kimono, cu broderie pe lungimea manecii.Decolteu cu taietura la baza gatului cu terminatie lata elastica. Compozitie: 55% bumbac, 30% vascoza, 15% matase, 5% elastan, Material: material moale din fibre naturale cu fibre elastice, Lungime: 65 cm, Produd import Franta.



Pulovere tricotate

Pulover alb cu paiete ECI725

Pulovere tricotate
Pulover alb cu paiete ECI725, model din noua colectie de pulovere La Femme 2014. Puloverul are decolteul rotund si buzunare in fata, pe partea de jos. Tot pe partea din fata se gasesc 6 randuri orizontale de paiete albe. Poarta puloverul alb La Femme, pe cat de simplu, pe-atat de frumos! Compozitie: 50% angora, 50% vascoza, Material: fire tricotate sintetice cu naturale, Lungime: 70 cm, Produs import Franta.



Pulovere tricotate

Pulover maro cu fermoar spate 920BM

Pulovere tricotate
Pulover maro cu fermoar spate 920BM, model din colectia noua de pulovere La Femme 2014. Puloverul este model jacheta cu maneca lunga, decolteu rotund si se inchide in fata cu nasturi. Pe partea din fata are 2 buzunare mici, la nivelul taliei, iar terminatia de jos si cea a manecilor este elastica. La spate se inchide cu un fermoar metalic argintiu cu 2 intrebuintari: inchis -decorativ sau deschis- cu triplu voal interior de sus pana jos, latimea de jos fiind de 19 cm. Puloverul este moale si calduros, ideal pentru vremea rece! Noua colectie La Femme iti ofera o gama larga de pulovere colorate! Compozitie: 80% vascoza, 20% elastan, Material: tricot cu fibre amestecate elastice, Lungime: 59 cm, Produs import Franta.

Oferta Pulovere pentru femei,click aici

Pulovere tricotate

Pulover pufos negru cu albastru 251400

Pulovere tricotate
Pulover pufos negru cu albastru 251400, model din noua colectie de toamna iarna La Femme 2014. Puloverul este cu maneca scurta stransa la terminatie, model la baza gatului. Pe fata puloverul are aplicat un buzunar si pe spate puloverul are tricotat un fir metalic si un fir albastru comninat cu cel negru. Compozitie: 60%poliamida, 40%fir metalic, Material: fir tricotat de poliamida care-i da acest aspect pufos, Lungime: 65cm, Produs import Franta.



Pulovere tricotate

Pulover cu desen scandinav bej 1117Bej

Pulovere tricotate
Pulover cu desen scandinav bej 1117Bej, model din colectia de pulovere La Femme toamna iarna 2014. Modelul este mai scurt in fata si mai lung in spate. Materialul puloverului este placut la atingere si desenul este unul folosit in multe colectii in acest an. Te asteptam in magazinele noastre La Femme, in magazinul online cu haine de dama LaFemme.ro sau pe pagina de Facebook, unde trebuie sa descoperi si singura ce ti se mai potriveste din noua colectie toamna iarna 2014! Compozitie: 70% lana, 10% bumbac, 10 % matase, 10 % elastan, Material: fibre naturale cu fibre sintetice, Lungime: 53 cm, Produs import Franta.


Pulovere tricotate

Pulover alb cu aplicatii pe umeri 3939

Pulover alb cu aplicatii pe umeri 3939, model din noua colectie de pulovere La Femme 2014. Puloverul are aplicatii metalice aurii pe umeri, in forma de frunza. Maneca este lunga si are ca terminatie 5 nasturi mici decorativi albi. Pe partea din fata puloverul are 2 buzunare si se incheie la nivelul pieptului cu un nasture. In laterale sunt 6 pense care se unesc in terminatia mai scurta din spate, care dau senzatia de colturi. Puloverul este moale si calduros si ideal pentru vremea rece! Compozitie: 70% vascoza, 20% casmir, 10% poliamida, Material: tesatura din tricot cu fibre amestecate, Lungime: 69 cm in fata, 55 cm in spate, Produs import Franta.


Pulovere tricotate

Pulover grena cu zale aurii 7703G

Pulovere tricotate
Pulover grena cu zale aurii 7703G, model din colectia de toamna-iarna 2014. Puloverul este drept, cu maneca 3/4 fluture, cu decolteul usor barcuta. In tesatura are fir lame si zale aurii la maneca si pe spate. Modelul are masura universala, fiind potrivit pentru toate femeile cochete. Fii stralucitoare cu noile pulovere din colectia La Femme! Compozitie: 85% bumbac, 15% poliester, Material: tricot cu fibre amestecate, Lungime: 61 cm, Produs import Franta.


Pulovere tricotate

Pulover albastru cu guler cazut 3987AR

Pulovere tricotate
Pulover albastru cu guler cazut 3987AR, model din colectia de toamna-iarna 2014. Puloverul are decolteul in V, cazut, manecile lungi si model decupat in V la spate sus, avand talia unica. Da culoare tinutei tale cu un pulover pufos si elegant! Compozitie: 70% vascoza, 20% poliamida,10% casmir, Material: tesatura cu fibre amestecate, Lungime: 56cm, Produs import Franta.