dyfashion.ro

Ghete business barbati

Ghete_business_barbati_din_piele_naturala

Ghete business impermeabile din piele ECCO Birmingham (negru) (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghete business impermeabile ECCO Birmingham pentru barbati, prevazute cu fermoar, pentru o incaltare rapida. Tehnologia COMFORT SHANK TECHNOLOGY asigura suport suplimentar piciorului. Picioarele sunt pastrate calde si uscate, datorita membranei impermeabile GORE-TEX. Talpa robusta din poliuretan asigura durabilitate, in timp ce insertiile de TPU asigura suport. Ghete clasice, comode, ideale pentru a fi purtate zi de zi.

Ghete_business_barbati_din_piele_naturala

Ghete barbati business ECCO Faro (negru) (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghetebarbatibusiness ECCO Faro, din piele naturala, cu un aspectrafinatsi calitatepremium.Captuseala este dinpielemoale ce respira, fiindfoarte confortabilape intreaga durata a zilei.Brantul din interiorabsoarbe socurile siajuta lacirculatia aeruluipentru ca piciorul sarespire.Talpa esteflexibilasi subtire si ofera unsuport excelent.


Ghete_business_barbati_din_piele_naturala

Ghete business impermeabile din piele ECCO Dublin (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghete business ECCO Dublin confectionate din piele neteda de culoare neagra, prevazute cu siret, potrivite pentru orice vreme. Membrana GORE-TEX asigura 100% impermeabilitate si pastreaza piciorul uscat pe orice vreme. Talpa injectata din poliuretan asigura rezistena, iar insertiile de TPU asigura suport. Branul detasabil din pasla amortizeaza piciorul pentru confort zi de zi. Ghetele sunt prevazute cu glenc COMFORT SHANK TECHNOLOGYpentru confort suplimentar si suport pentru picioarele mai late.


Ghete_business_barbati_din_piele_naturala

Ghete stilate barbati piele naturala ECCO Bendix (negre) (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghete stilate barbati piele naturala ECCO Bendix tratate Hydromax pentru impermeabilitate. Sunt imblanite, de aceea sunt foarte calduroase. Pielea moale si supla respira. Ghetele sunt moderne, stilate, iar talpa este durabila. Se potrivesc perfect la tinutele business.



Ghete_business_barbati_din_piele_naturala

Ghete business barbati piele nubuc maro Birmingham (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghete business barbati ECCO Birmingham confectionati din piele naturala nubuc de culoare maro. Aspectul luxos este redat de textura pielii in doua tonuri. Captuseala este partial din piele. Brantul detasabil din piele este prevazut cu sistemul unic ECCO Comfort Fybre care ofera confort si ajuta la recircularea aerului din interior. Tehnologia Comfort shank asigura confort suprem. Talpa din poliuretan combina confortul cu eleganta si designul modern cu durabilitatea.


Ghete_business_barbati_din_piele_naturala

Ghete barbati elegante piele naturala ECCO Dacono (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghete pentru barbati,elegante, confectionate din piele naturala ECCO Dacono.Aceste ghete sunt potrivite atit pentrutinute business,cit si pentru tinute casual.



Oferta Ghete pentru barbati,click aici

Ghete_business_barbati_din_piele_naturala

Ghete barbati din piele, Helsinki (negre) (ECCO)

Barbati / Ghete
Ghete clasice de barbati din piele prevazute cu fermoar in lateral. Brantul din pasla si captuseala din lana naturala de miel ajuta la pastrarea caldurii in interior, chiar si in cele mai friguroase zile. Talpa injectata din poliurentan absoarbe socurile, este flexibila, usoara si comoda. Aceste ghete le puteti purta la o tinuta business, avand parte si de confort in acelasi timp.




 

Incaltaminte online pentru barbati 

Incaltaminte barbati, modele sport, casual si elegante gasiti in magazinul online ecco-shoes. Confectionate din materiale speciale ca pielea naturala ( iac, camila, capra, vaca ect), si tehnologii inovatoare precum Gore-Tex, Hydromax, talpa direct injectata iti ofera confortul necesar pe parcursul intregei zile. 
Gama variata de pantofi, mocasini, sandale, ghete in stil casual, sport, business si elegant, oferite de magazinul ecco-shoes iti  vor  reda increderea in sine in orice situatie te-ai afla.
In magazinul nostru online veti gasi incaltaminte de barbati  moderna, confortabila si eleganta, care iti vor oferi lejeritate, mobilitate si comoditate .