fashiondays.ro

Ghete de iarna din piele naturala

Ghete_femei_din_piele_naturala

Ghete femei imblanite de iarna din piele maro deschis 

Femei / Ghete
Ghete casual de dama, confectionate din piele si textil, intr-o combinatie deosebita.Captuseala din lana, pentru un mediu calduros si confortabil.Prevazute cu membrana GORE-TEX impermeabila.Prevazute cu blanita de 6 mm, pentru suport maxim.Talpa este din poliuretan si cauciuc, pentru durabilitate.

GHETE DIN PIELE NATURALA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Ghete_femei_din_piele_naturala

Ghete impermeabile piele de Yac Biom Terrain (negru/mov) 

Femei / Ghete
Ghete dama de iarna din piele naturala confectionate dinpiele rezistenta de yak. Sunt100% impermeabiledatoritamembranei GORE-TEX. Tehnologia Biomofera un calapod cuforma anatomicace oferasuport si confort piciorului. Designul deosebiteste redat de contrastul de culori dintre piele, sireturi si talpa. Acesteghete modernesunt perfecte pentru a vaproteja picioarelein anotimpul rece si umed.

Ghete_femei_din_piele_naturala

Ghete calduroase Cleo 

Femei / Ghete
Ghete calduroase Cleo, confectionate din piele moale metalica, foarte durabila. Cusaturile de tip motociclist asigura un aspect deosebit, garantand un look care se potriveste mai multor tinute. Brantul calduros este detasabil si detine proprietati antibacteriene. Se inchid cu fermoar, pentru o incaltare usoara. Captuseala mentine caldura in interior si asigura confort continuu. Talpa din 2 componente asigura stabilitate si robustete, dar in acelasi timp confera un aspect placut.
Ghete_femei_din_piele_naturala

Ghete casual confortabile piele Aude 

Femei / Ghete
Ghete casual confortabile pentru dama Aude prevazute cu siret, confectionate din piele granulata. Se potrivesc tinutelor de zi cu zi, fiind simple, usoare si clasice. Captuseala calduroasa este confectionata din lana naturala si polyester pentru extra confort. Brantul din pasla impreuna cu sistemul Comfort Fibre asigura confort si un mediu fresh pentru picioare. Talpa este durabila, usoara si flexibila. Este o gheata practica, fiind perfecta pentru intreaga zi.
Ghete_femei_din_piele_naturala

Ghete calduroase dama ( negru) 

Femei / Ghete
Ghete dama calduroase Trace Lite , confectionat din piele nubuc. Fetele de piele exterioara Hydromax sunt rezistente la apa..Captusela calduroasa pastreaza un mediu optim in interior.Talpa cu tehnologia RECEPTOR aderenta, flexibila ofera suport la fiecare pas.


Ghete_femei_din_piele_naturala

Ghete casual confortabile Abelone (piele naturala) 

Femei / Ghete
Ghete casual confortabile Abelone confectionate din piele naturala de culoare neagra. Talpa rezistenta din poliuretan sustine piciorul si ii ofera stabilitate. Brantul este acoperit cu pasla pentru a mentiune caldura in interior. Este de asemenea prevazut cu sistemul Comfort Fibre pentru recircularea aerului in interior si pentru a mentine picioarele fresh. In talpa este prevazut un glenc pentru confort si suport. Captuseala este din textil. Gheata este prevazuta cu o catarama discreta.





COLECTIA de GHETE DIN PIELE pentru FEMEI

Pentru crearea colectiilor de incaltaminte ne inspiram din diverse surse, pornind de la natura, masini, videoclipuri muzicale si pana la moda urbana - acele elemente care ne atrag atentia in timpul calatoriilor. Indiferent de sursele de inspiratie folosite, colectiile au la baza tehnicile inovatoare, prin care incaltamintea se potriveste mai bine pe picior si este confortabila
Simplitatea, confortul si moda scandinava - toate se regasesc in noua colectie pentru femei.
In magazinul online ecco gasiti o gama larga de incaltaminte pentru femei !

GHETE DIN PIELE NATURALA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI