fashiondays.ro

Sacouri pentru femei in tendinte

Sacouri dama

Sacou negru cu fermoare aurii 1241

Sacou negru cu fermoare aurii 1241, model din colectia de toamna-iarna 2014. Sacoul este captusit cu captuseala din poliester, cu guler in colturi lejere si buzunare false in partea de jos cu garnitura fermoar metalic auriu. Accesorizeaza-ti tinuta cu un sacou negru deosebit, din colectia noua La Femme! Compozitie: 50% bumbac, 48% poliester, 2% elastan, Material: tesatura din fibre amestecate eleastice, Lungime: 59cm, Produs import Franta.


Sacouri dama

Sacou negru cu garnitura eco 1236

Sacouri dama
Sacou negru cu garnitura eco 1236, model din colectia de toamna-iarna 2014. Sacoul are garnitura eco la guler, maneci si buzunare. Manecile sunt lungi, cu model jumatate eco si jumatate tricot. Buzunarele au fermoar metalic auriu. Modelul sacoului este scurt si cambrat cu colturile rotunjite. Fii distinsa cu un sacou elegant din colectia noua La Femme! Compozitie: 50% bumbac, 48% poliester, 2% elastan, Material: tesatura din fibre amestecate eleastice, Lungime: 50cm, Produs import Franta.


Sacouri dama

Sacou negru cu maneca 3/4 2027N

Sacouri dama
Sacou negru cu maneca 3/4 2027N, model din colectia de toamna-iarna 2014. Sacoul este captusit cu captuseala din poliester, are manecile 3/4 incretite la cot, elastice si se inchide cu 1 nasture. Este prevazut cu revere si buzunare false fata, cu colturi la terminatie. Modelul este usor cambrat, ideal pentru o tinuta office. La Femme ti-a pregatit o colectie deosebita de sacouri de toamna! Compozitie: 50% bumbac, 48% poliester, 2% elastan, Material: tesatura din fibre amestecate eleastice, Lungime: 60cm, Produs import Franta.


Sacouri dama

Sacou bleumarin din piele intoarsa 20181

Sacouri dama
Sacou bleumarin din piele intoarsa 20181, model din colectia de toamna-iarna 2014. Sacoul este lung, captusit cu captuseala din poliester, cu decolteu rotund si bureti la umeri. Este prevazut cu 2 buzunare false in partea de sus, cu garnitura fermoar metalic argintiu si 2 buzunare patrate mari cu clapeta, in partea de jos. Manecile sunt lungi si au garnitura fermoar metalic de 15cm. Sacoul bleumarin se inchide cu fermoar metalic de 46cm. Alege eleganta retro si cauta cel mai interesant sacou din colectia noua La Femme! Compozitie: 95% poliester, 5% elastan, Material: piele intoarsa, Lungime: 80cm, Produs import Franta.

Oferta Sacouri pentru femei,click aici

Sacouri dama

Sacou gri cu buzunare 113G

Sacouri dama
Sacou gri cu buzunare 113G, model din colectia de toamna-iarna 2014. Sacoul este captusit cu captuseala din poliester, cu revere si 1 nasture de inchidere. Este prevazut cu bureti la umeri, buzunar fals la piept pe partea stanga si 2 buzunare mari patrate cu clapeta de design. Manecile sunt lungi cu garnitura satinata neagra la terminatie, iar colturile de jos sunt usor rotunjite. Modelul este usor cambrat. Completeaza-ti garderoba de toamna cu un sacou cochet din colectia noua La Femme! Compozitie: 50% bumbac, 45% poliester, 5% elastan, Material: tesatura din fibre amestecate eleastice, Lungime: 60cm, Produs import Franta.


Sacouri dama

Sacou alb cu maneca 3/4 V121A

Sacouri dama
Sacou alb cu maneca 3/4 V121A, model din colectia de primavara-vara 2014, Sacoul are burete la umeri, cu maneca 3/4 si vine in colturi in partea din fata. La spate are pense, iar terminatia de jos este alungita. Completeaza-ti garderoba cu un sacou alb din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime: 47cm, Produs import Franta.



Sacouri dama

Sacou cu imprimeu maneca 3/4 V121I

Sacouri dama
Sacou cu imprimeu maneca 3/4 V121I, model din colectia de primavara-vara 2014, Sacoul are burete la umeri, cu maneca 3/4 si vine in colturi in partea din fata. La spate are pense, iar terminatia de jos este alungita. Completeaza-ti garderoba cu un sacou imprimat din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime: 47cm, Produs import Franta.


Sacouri dama

Sacou negru cu imprimeu floral V72N

Sacouri dama
Sacou negru cu imprimeu floral V72N, model din colectia de primavara-vara 2014. Sacoul este captusit cu captuseala din poliester, cu guler si revere. Manecile sunt lungi, cu buzunare false pe partea din fata. Fii distinsa cu un sacou negru elegant cu imprimeu floral! Compozitie: 50% bumbac, 47% poliester, 3% elastan, Material: tesatura din fibre amestecate elastice, Lungime: 57cm, Produs import Franta.