fashiondays.ro

Tricotaje LaFemme din colectia de toamna 2014!

pulover_albastru_cu_decolteu_v_3920ar

In fiecare toamna tricotajele isi cer drepturile  si devin vedete ,fiecare cu povestea lor.Cand spun tricotaje ma gandesc la pulovere,rochii,bluze,esarfe,cardigan-uri,veste.
LaFemme v-a pregatit o colectie inedita de tricotaje plina de culoare si ……caldura :)
Albastru este culoarea vedeta in acest sezon si LaFemme va recomanda acest pulover  basic cu decolteu cu o textura si un desen foarte fin.
Pulover albastru cu decolteu V 3920AR, model din colectia de toamna-iarna 2014. Puloverul are decolteul in V, manecile lungi si imprimeu solzi, cu talia unica. Poarta un pulover cochet si colorat din noua colectie La Femme!

Compozitie: 70% vascoza, 20% casmir,10% poliamida, 

Material: tesatura cu fibre amestecate,
Este  foarte usor de asortat,versatil,practic  si foarte comod.Merge purtat cu fusta,pantalon,jeansi.

pulover_vernil_pufos_ym4v4a

In aceasta perioada a  sezonului puloverul gen cardigan este cel mai potrivit,se poate purta peste o bluza,camasa sau top.LaFemme v-a pregatit foarte multe modele de pulovere si intr-o varietate de culori.Ce culoare ati alege?
Pulover vernil pufos YM4V, model din colectia de toamna-iarna 2014. Puloverul este lung, cu buzunare pe partea din fata, fiind foarte pufos si calduros. La Femme ti-a pregatit o gama larga de modele si culori. Tie care iti place?

Compozitie: 70% lana, 10% bumbac, 10% matase, 10% elastan, 

Material: tesatura cu fibre naturale elastice,
Compozitiile   tricotajelor sunt fibre pretioase,pufoase si foarte fine.

pulover_mustar_cu_paiete_aurii_177m

Puloverele cu fir argintiu sau auriu se poarta si in acest sezon ,elementul de noutate il constitue fermoarele metalice care dau tricotajelor un plus si pretiozitate.
Pulover mustar cu paiete aurii 177M, model din colectia de toamna-iarna 2014. Puloverul are decolteul rotund cu 2 fermoare mici aurii. Manecile sunt lungi, cu 2 fermoare orizontale aurii design, pe partea din jos. Modelul este lung, cu paiete aurii aplicate in intregime. Poarta un pulover cochet, pufos si calduros din colectia noua La Femme!

Compozitie: 70% lana, 10% bumbac, 10% matase, 10% elastan, 

Material: tesatura cu fibre naturale amestecate elastice,
Merge foarte bine la colant sau pantalon asortat si cu o cizma sau gheata.

pulover_negru_animal_print_g27n

Animal print-ul nu lipseste nici in aceasta toamna din colectiile designerilor si le gasim atat in tricotaje,paltoane dar si incaltaminte.Asadar nu trebuie sa va lipseasca din garderoba un articol cu animal print.
Pulover negru animal print G27N, model din colectia de toamna-iarna 2014. Puloverul este negru cu animal print bej, manecile lungi si colturi laterale, cu spartele scurt si drept. Modelul este cochet si lejer, ideal pentru zilele racoroase. Alege din colectia La Femme culoarea care te reprezinta!

Compozitie: 80% vascoza, 20% lycra, 
Continuand seria tricotajelor evident ca nu putem sa nu avem in garderoba o rochie din tricot.Sunt foarte usor de purtat,intretinut,asortat si foarte sexy..

rochie_camel_cu_paiete_g33c

Rochie camel cu paiete G33C, model din colectia de toamna-iarna 2014. Rochia are guler lat de 28cm si maneca scurta, cu garnitura pe exterior paiete mici fine. Pe partea din fata are 2 buzunare mici patrate cu garnitura paiete, model care se regaseste si la terminatia dreapta de jos, lata de 6cm. Innoierste-ti garderoba cu o rochie cocheta si sclipitoare, din colectia noua La Femme!

Compozitie: 77% acryl, 20% nylon, 3% poliamida, 

Material: tesatura cu fibre amestecate,
LaFemme v-a pregatit mai multe culori ,culori pastel,culori in trend.

La toate aceste tricotaje nu trebuie sa uitam esarfele care innobileaza o tinuta,ii dau stralucire  si  ii aduc un plus.LaFemme v-a pregatit o colectie impresionanta de esarfe si accesorii .Este o explozie de culoare LaFemme.
esarfa_grena_cu_flori_241606-19

Prin fiecare creatie ce ajunge sa intregeasca povestea celei care o poarta, viziunea LaFemme   prinde aripi!Asadar e timpul pentru shopping.
Spor la cumparaturi online

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2014/10/tricotaje-lafemme-in-colectia-de-toamna-2014/