answear.ro%20

Black Friday la CB Store !

Black Friday la CB Store  

Black Friday nu e o sărbătoare comunistă. Nu are nicio legătură cu materialismul dialectic şi istoric, ci cu magia preţurilor şi cu jobenul din care scoatem reducerile infernale. NOUL Magazin Oficial Cătălin Botezatu anunţă organizarea Black Friday pe parcursul a patru zile, începând de vineri, 21 noiembrie 2014 şi terminând cu Lunea Uitucilor, pe 24 noiembrie 2014.
Reduceri de până la 70 % în campania Black Friday la CB Store

Avem un site nou, produse noi, prin urmare, merită să-i facem pe iubitorii de fashion fericiţi!

Programul va fi următorul:

vineri, 21 noiembrie - Black Friday

sâmbătă, duminică, 22 - 23 noiembrie - Black Weekend

luni, 24 noiembrie - Lunea Uitucilor (Forgetful Monday)

Din nefericire, stocurile alocate promoţiilor sunt foarte, foarte limitate! Avem de pildă, doar 45 de bucăţi din noile cămăşi albe de colecţie Cătălin Botezatu! Nu e păcăleală, e pe bune! Şi nici n-am ridicat preţurile, pentru ca apoi să le reducem!

La CB STORE reducerile sunt cât se poate de reale! Atât doar că, scad cu fiecare zi ce trece.

Dacă vineri avem reduceri de până la 70%, sâmbătă şi duminică vor fi de până la 60%, iar luni preţurile vor scădea cu până la 50%!

Pentru mai multe detalii, intră cbstore.eu!

Despre REEA SRL

REEA este o agenție web interactivă cu o experienţă de peste zece ani pe piaţa vest-europeană, nord-americană, asiatică și australiană. În timp, REEA a reușit să dezvolte relații de succes cu agenții de publicitate și PR cu renume internațional.
Portofoliul REEA cuprinde dezvoltarea de aplicații internet şi intranet, mentenanță și hosting, servicii de identitate vizuală, dezvoltare software, copywriting, conţinut multimedia şi interactive media, design pentru print.

Citeste mai mult: Reduceri de până la 70 % în campania Black Friday la CB Store


sursa articol:
http://www.comunicatedepresa.ro/reea-srl/reduceri-de-pana-la-70-in-campania-black-friday-la-cb-store

1 comments:

Abia astept sa vad noile preturi la produsele CB. Nu de alta dar produsele le stiu, sunt excelente calitativ, de preturi sa profitam si vom fi toti multumiti.