answear.ro%20

Blugi dama cu talie normala

BLUGI_ONLINE

Blugi efect push-up statura mare lungime

Moda Femei /BLUGI ONLINE
Iata BLUGII care iti vor sublinia fesele! Le va pune in valoare si le va oferi un contur rotunjit gratie taieturilor fantezie rotunjite care dau un efect vizual "push-up"! Veroniqua ii adora: "Ador acesti blugi, croiala este draguta si rotunjeste frumos formele". Blugi cu efect push-up. Taieturi fantezie rotunjite care dau un efect "push-up" feselor. Croiala dreapta cu 5 buzunare. Talie normala. Centura larga fantezie inchisa cu 2 nasturi si fermoar. Aplicatii fantezie la spate. Prespalare pronuntata pe coapse in fata si pe fese. Lungime aprox. 75 cm. 98% bumbac, 2% elastan. Garantie 1 an.

BLUGI DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

BLUGI_ONLINE

Blugi elastici efect legging Whak's

Moda Femei / BLUGI ONLINE
Material superb foarte suplu si betelie lata elastica, pentru acesti blugi confort exceptional. Blugi efect legging, talie standard. 2 buzunare false in fata + 2 buzunare la spateesentiale pentru a va garanta fese frumoase ! Betelie accesorizata cu benzi late elastice pentru confort. Lungime aprox. 76 cm. 65% bumbac, 33% poliester, 2% elastan.

BLUGI_ONLINE

Blugi speciali pentru curbele pronuntate

Moda Femei / BLUGI DAMA ONLINE
Datorita acestor blugi, spuneti adio marimilor inadecvate la spate si savurati confortul unei croieli perfect adaptate curbelor. Blugi speciali pentru curbele mai pronuntate. Inovatie veritabila in acest sezon, decat la Blancheporte, veti putea alege croiala blugilor care sa vina perfect pe curbele frumoase. Descoperiti fara sa asteptati aceasta croiala, mai cuprinzatoare decat o pereche de blugi clasica, datorita adaptarii pe talie si accesoriului de la spate. Pentru o silueta impecabila si confort perfect, indiferent de morfologie. Croiala dreapta cu 5 buzunare, talie standard. Betelie cu bride, elastica pe laterale la spate pentru marimi de la 44. Inchidere cu fermoar + nasture. Lungime interioara aprox. 78 cm. Denim 98% bumbac, 2% elastan.

BLUGI_ONLINE

Blugi stretch brodati

Moda Femei / BLUGI ONLINE
Blugi brodati marimi mari. Broderie pe unul dintre cele 2 buzunare placate la spate. Se poarta cu talie normala. Betelie cu bride cu elastic pe parti la spate. Accesorizat la spate. Inchidere cu fermoar + nasture. Lung. Int.78 cm, la baza aprox. 20 cm, ideal pentru inaltimi mai mari de 1m 60. Din 98% bumbac, 2% elastan.


BLUGI_ONLINE

Blugi drepti

Moda Femei / BLUGI ONLINE
Acestia sunt blugii clasici, indispensabili in garderoba! Blugi cu croiala dreapta cu 5 buzunare. Talie normala. Joc de supracusaturi contrastante. 2 buzunare cu aplicatii brodate la spate. Lungime aprox. 78 cm. 98% bumbac, 2% elastan. Garantie 1 an.

BLUGI DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

BLUGI_ONLINE

Blugi brodati stil baroc

Moda Femei / BLUGI ONLINE
Spirit baroc pentru acesti blugi cu croiala fusiforma frumos brodati! Blugi brodati cu croiala fusiforma. 5 buzunare. Talie normala. Denim gri prespalat. Inchidere cu fermoar si nasture. Broderii contrastante pe buzunare si in fata. Supracusaturi contrastante. Lungime aprox. 76 cm/ 63% bumbac, 34% poliester, 3% elastan. Garantie 1 an.
BLUGI_ONLINE

Blugi cu strasuri

Moda Femei / BLUGI ONLINE
Blugi cu strasuri pentru staturi mici. Se poarta cu talia usor inalta. Croiala dreapta cu 5 buzunare. Betelie cu bride, inchisa cu fermoar si nasture, cu elastic pe parti la spate incepand de la 44. Accesorizati + cusaturi verticale la spate. Broderii si strasuri fantezie pe cele 2 buzunare la spate. Lung. Int.74 cm, la baza aprox. 22 cm, ideal pentru inaltimi mai putin de 1m60. Denim 98 % bumbac, 2 % elastan.Calitate Excelence garantata 2 ani.
BLUGI_ONLINE

Blugi brodati

Moda Femei / BLUGI ONLINE
Blugi brodati pe 2 buzunare la spate. Talie normala. Inchidere cu fermoar si nasture metalic. Elastice pe parti la spate incepand de la masura 44. Decolorare fantezie. Lung. Int.78 cm, la baza aprox. 23 cm Denim 98 % bumbac, 2 % elastan.
BLUGI_ONLINE

Blugi

Moda Femei / BLUGI ONLINE
Sunteti innebuniti dupa blugii care aduc o atingere de lumina si de modernitate aspectului dvs.! Elementul de indragostire al Veronicai: Practic, simpatic, confortabil dar si abil. Blugilor mei, le prezint aspectul pe care il doresc! Blugi din bumbac stretch. Croi drept. 2 buzunare in fata + 1 tichet si 2 buzunare aplicate pe spate. A se purta pe talia normala. Centura elastica pe laterale spate pornind de la marimea 44. Inchis in fata cu fermoar + 1 nasture. Aprox. 76 cm. 74% bumbac, 24% poliester, 2% elastan. Garantie 1 an.

BLUGI_ONLINE

Blugi 7/8

Moda Femei / BLUGI DAMA ONLINE
Va dati in vant dupa blugii care aduc o parte de lumina si de modernitate aspectului vostru! Aici in versiunea 7/8 cu aceste fermoare in partea inferioara a picioarelor pentru un stil rock! Elementul de indragostire al Veronicai: Practic, simpatic, confortabil dar si abil. Blugilor mei, le prezint aspectul pe care il doresc! Blugi din bumbac stretch. Croi drept. 2 buzunare in fata + 1 tichet si 2 buzunare aplicate pe spate. A se purta pe talia normala. Centura elastica pe laterale spate pornind de la marimea 44. Inchidere cu fermoar + 1 nasture. Fanta in partea de jos a piciorului. Circumferinta aprox 67 cm. 74% bumbac, 24% poliester, 2% elastan.

BLUGI DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI