answear.ro%20

Bluze femei de la Blancheporte

Moda Femei / Bluze, Camasi

Bluza din vascoza cu tinte

Moda Femei / Bluze, Camasi
Accesorizata cu pliuri foarte feminine, aceasta bluza tachineaza moda cu indrazneala oferind cateva tinte pe umeri si la baza manecilor Mai degraba glamour ! Bluza cu guler rotund, cu fenta cu nasturi la spate. Pliuri plate in fata. Aplicatii la umeri accesorizate cu tinte din metal. Maneci lungi cu nasturi cu mansete accesorizate cu tinte. Baza dreapta elastica. Lungime aprox. 70 cm. 100% vascoza.



Moda Femei / Bluze, Camasi

Bluza imprimata efect ascunde inima

Moda Femei / Bluze, Camasi
Dragostea pentru aceasta bluza din material creponat, care reviziteaza imprimeul de carouri si forma ascunde inima! Bluza imprimata efect ascunde inima Aplicatii umeri. Pense pe piept. Maneci lungi care pot fi stranse in 3/4 si finisate pentru manseta cu nasture. Baza dreapta aplicata in fata printr-un elastic. Lungime 67cm. 100% poliester. Garantie 1 an.



Moda Femei / Bluze, Camasi

Bluza imprimata fir Lurex

Moda Femei / Bluze, Camasi
Finete, lejeritate si fantezie sunt cuvintele de baza ale acestei bluze delicat ridicat cu finisari aurii. Elementul de indragostire al Veronicai: Imi place aceasta bluza cu detalii aurii, cu gulerul cu o legatura de innodare si lejeritatea materialului. Bluza uni cu guler rotund, picatura de apa si legatura pentru innodare. Finisare guler si maneci 3/4 cu element de Lurex colorat auriu. Decupaj elastic pe solduri pentru o bluza draguta. Baza finisata de un volan. Lungime aprox.77 cm. 100% viscoza. Exista in culoarea uni. Garantie 1 an.


Moda Femei / Bluze, Camasi

Bluza cu fermoar cu maneci care se strang

Moda Femei / Bluze, Camasi
Feminitate absoluta pentru aceasta bluza care pusa pe negru apare foarte eleganta sau pe un bleu electric este foarte remarcata in acest sezon! Bluza cu guler rotund degajat pe biais (contrastat pentru culoarea bleu). Banda de nasturi ascunsa pana la piept. 2 buzunare aplicate inchise cu fermoar de metal. Maneci lungi 3/4. Baza usor rotunjita. Lungime aprox. 70 cm. 100% poliester. Garantie 1 an.

Oferta  Bluze, Camasi ,click aici

Moda Femei / Bluze, Camasi

Bluza

Moda Femei / Bluze, Camasi
Pozitionata in stilul sic si rafinat aceasta bluza este uimitoare! BLuza. Guler in V cu pliuri. Elemente la umeri si pe buzunarul de la piept. Aplicatii pe umeri. Baza lejer rotunjita. Lungime 69 cm. 100% viscoza. Garantie 1 an.




Moda Femei / Bluze, Camasi

Bluza uni fir Lurex

Moda Femei / Bluze, Camasi
Finete, lejeritate si fantezie sunt cuvintele de baza ale acestei bluze delicat ridicat cu finisari aurii. Elementul de indragostire al Veronicai: Imi place aceasta bluza cu detalii aurii, cu gulerul cu o legatura de innodare si lejeritatea materialului. Bluza uni cu guler rotund, picatura de apa si legatura pentru innodare. Finisare guler si maneci 3/4 cu element de Lurex colorat auriu. Decupaj elastic pe solduri pentru o bluza draguta. Baza finisata de un volan. Lungime aprox.77 cm. 100% viscoza. Exista in culoarea imprimata. Garantie 1 an.


Moda Femei / Bluze, Camasi

Bluza inchisa sal asortat

Moda Femei / Bluze, Camasi
Ca si nevoie de seductie cu aceasta bluza din voal si esarfa asortata. Elementul de indragostire al Veronicai: Imi place la nebunie amestecul cu voal. Bluza si fularul sau asortat. Guler in V cu garnitura metalica in fata. Pense pe piept. Maneci 3/4 terminate cu mansete cu nasturi. Baza dreapta. Esarfa cu extremitati metalice. Sfatul nostru un moda: A se purta peste un paltonas. Lungime 77 cm aprox. Voal 100% poliester. Garantie 1 an.


Moda Femei / Bluze, Camasi

Bluza imprimeu reptila maneci 3/4

Moda Femei / Bluze, Camasi
Aceasta bluza este purtata cu o totala lejeritate, animata de un imprimeu reptila in tendinte. Elementul de indragostire al Veronicai: Imi place aceasta bluza si imprimeul reptila foarte in tendinte, la moda. Foarte frumos imprimeu reptila. Guler deschis cu o legatura de innodare. Aplicatii pe guler in fata si spate. Maneci raglan 3/4 cu baza elastica, Baza lejer rotunjita. Lungime 71 cm. Voal 100% poliester. Garantie 1 an.