answear.ro%20

Campania Black Friday la Originals !

Campania Black Friday la Originals  

De Black Friday, Originals, cel mai mare retailer online de articole sportive din Romania, da startul celei mai explozive sesiuni de shopping - 90% la sute de produse de la cele mai renumite branduri!

Special pentru cei peste 80.000 de clienti unici, Originals organizeaza in acest an, pe 21 si 28 noiembrie, doua campanii explozive de reduceri, plus doua Black Weekend-uri cu super-promotii, in perioada 22-23 noiembrie si 29-30 noiembrie 2014.
BlackFriday_Originals

BlackFriday_Originals
 Originals ofera clientilor sai sute de produse cu reduceri de pana la 90% si super-ponturi de la cele mai renumite branduri, cele mai bune servicii de livrare rapida si transport gratuit la comenzi de peste 299 lei!

Andrei Cristian Pascan, Director General Originals

Campania Black Friday organizata in acest an de Originals va oferi clientilor sai produse de incaltaminte, imbracaminte si accesorii de la cele mai renumite branduri aflate in portofoliu - Nike, adidas, Puma, Le Coq Sportif, Ecko Unlimited, Reebok s.a. - cu reduceri de pana la 90%.

”Ca in fiecare an, de Black Friday, Originals ofera clientilor sai cele mai mari reduceri la sute de produse de la cele mai cunoscute branduri, iar interesul foarte mare al acestora va face ca oferta disponibila sa se epuizeze foarte repede, testand rapiditatea si spiritul celor mai inspirate alegeri.”, a declarat Directorul General Originals, Andrei Cristian Pascan.

Serviciile Originals, cu care liderul de piata pe segmentul de e-commerce din Romania si-a obisnuit deja clientii, vor fi, ca si pana acum, la inaltime, facand ca produsele comandate in timpul campaniei Black Friday si de Black Week-end-uri sa fie livrate in cel mai scurt timp clientilor!

In plus, daca valoarea comenzilor este de 299 lei, acestia beneficiaza de transport gratuit!

Tot ceea ce trebuie sa faca acestia este sa fie abonati la newsletter pentru a afla primii noutatile legate de produsele incluse in campanie si preturile promotionale ale acestora si sa fie logati in contul de client Originals in momentul in care se da startul campaniei de Black Friday.”In calitate de cel mai mare distribuitor online de articole sportive din Romania, Originals ofera clientilor sai, prin Campania de Black Friday, organizata pe 21 si 28 noiembrie 2014, si in Black Weekend-uri (22-23 si 29-30 noiembrie 2014), posibilitatea de a cumpara sute de produse cu reduceri de pana la 90% si super-ponturi de la cele mai renumite branduri, cele mai bune servicii de livrare rapida si transport gratuit la comenzi de peste 299 lei!”, a mai declarat Directorul General, Andrei Cristian Pascan.

Intrati acum pe site-ul Originals pentru a afla totul despre sutele de produse cu reduceri de pana la 90% si super-ponturile pe care nu trebuie sa le ratati!

Despre Originals Romania

Originals este cel mai mare distribuitor online de articole sportive din Romania, cu peste 80.000 de clienti unici multumiti si peste 180.000 de produse de brand vandute si o experienta pe piata de profil din Romania de peste 8 ani.

Magazinul on-line multibrand Originals ofera o gama variata de produse de brand – încaltaminte, articole vestimentare si accesorii – atat pentru barbați, cat si pentru femei și copii.

Originals este distribuitor oficial pentru 28 de branduri de renume, dintre care pot fi mentionate: adidas, Nike, Puma, Converse, Vans si UGG Australia si unic distribuitor oficial, în Romania, pentru marcile: Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Sir Benni Miles, Zoo York.

Magazinul multibrand Originals a fost recunoscut si premiat ca Magazinul anului în on-line, în 2012, de catre Gala Premiilor e-Commerce, competitie la care au participat si alti distribuitori de articole sportive din Romania.
De aceea, angajamentul în oferirea celor mai apreciate produse de brand si a celor mai bune servicii pentru clienti reprezinta misiunea Originals.

Citeste mai mult: Stai cu ochii pe cele mai tari promotii de la Originals!


sursa articol:
http://www.comunicatedepresa.ro/originals-romania/stai-cu-ochii-pe-cele-mai-tari-promotii-de-la-originals