answear.ro%20

Ce purtam in sezonul de toamna-iarna 2014/2015

Moda face parte din viata  noastra si vrem nu vrem trebuie sa ne imbracam,asa  ca e bine sa si stim cu ce.LaFemme va face un rezumat mai jos ce piese ar trebui sa aveti in garderoba in asa fel incat sa fiti in trend in acest sezon si de regula sunt cam 10-12 piese care asortate/combinate pot da impresia ca ti-ai schimbat complet garderoba.

Desi suntem in plin sezon  ar trebui sa te gandesti cu ce te imbraci cand va veni frigul. Asa e in moda, ne pregatim din timp! Fie ca esti adepta unui stil relaxat, fie a unuia elegant, ai de unde alege. In zilele racoroase de toamna vei face senzatie cu o pelerina sau un poncho. Cand vine marele frig, alege un palton pana in pamant, o canadiana lunga sau un cojoc colorat. Iti prezentam o galerie foto cu tendinte in moda toamna-iarna 2014-2015

Paltonul lung


Paltonul este piesa de baza a garderobei de iarna. In toamna-iarna 2014-2015 paltonul se lungeste, nu mai este 3/4, ci coboara pana la glezne. Accesorizat cu nasturi albi sau colorati, ori cu o brosa in forma de floare, paltonul este elegant si feminin.

Pelerina


Fie ca este alba, fie ca este brodata cu perle sau cu un imprimeu delicat, pelerina iti va da un aer de zana din povesti. Daca o porti cu un guler din blana, vei fi in pas cu moda anului.

Poncho


Poncho este una dintre piesele vestimentare emblematice ale unei tinute hippie. El a fost insa transformat si inclus in tinutele rafinate. Anul acesta se poarta aruncat neglijent pe umeri sau arajat sofisticat, cu un guler de blana.

Cojoc


Cojocul din piele de oaie este atat de calduros, ca nu te mai poti desparti de el. Anul acesta se poarta cojoacele colorate, jucause. Ai un cojoc simplu, clasic? Ce-ar fi sa il pictezi cu vopsele pentru textile?

Canadiana lunga


Canadiana matlasata te invaluie ca un cocoon si nu lasa sa treaca nici frigul, nici ploaia. Ea nu se mai poarta doar la munte, ci si in oras. Iar modele sunt pentru toate gusturile. Pentru birou, alege o canadiana uni, cu un croi sofisticat.

Candiana imprimata


Daca te imbraci mai relaxat, alege o canadiana scurta, imprimata. Ea nu trebuie sa aiba orice imprimeu, ci unul arty, avangardist.

Blanuri wild


Blanurile sunt reinterpretate in sezonul toamna-iarna 2014-2015. Ele sunt salbatice, amintesc de padurile pline de pradatori, au efecte pachwork si accente de culoare. Pot fi si colorate, portocalii, albastre, orice numai ca sa dea peste cap imaginea clasica a hainii de blana elegante.

Tricotaje de sus pana jos


De sus pana jos, asa se poarta tricotajele. O bluza lunga si o pereche de pantaloni tricotati iti vor tine de cald in ziele geroase. Nu trebuie sa fii retincenta, gandindu-te la costumasul pe care il purtai la gradinita. Materialele pot fi pretioase, firele pot fi combinate cu lame, deci nu ezita sa porti o bluza lunga si o pereche de pantaloni tricotati.

Piele stil baby-doll


Piesele vestimentare din piele nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Daca vrei sa fii la moda in aceasta toamna, alege o scurta pe talie, croita in stilul anilor ’60 sau o rochita bay-doll. Se poara si fustele din piele scurte si pantalonii, fie in culorile clasice (negru, camel, maro, gri), fie in culori pastelate (bleu, lavanda).

Panataloni sport


Clasicii pantaloni de trening nu mai sunt confectionati din bumbac, ci din materiale pretioase. Pantalonii sport devin luxosi si se poarta chiar si cu pantofi cu tot sau cu un top din astrahan sau metalizat. Daca ti se pare prea mult, incearca o pereche de pantaloni largi, dintr-o stofa subtire. Vei fi sic si libera in miscari.

Costum barbatesc


Daca nu ai indraznit niciodata sa porti un costum barbatesc, acum e momentul. Smokingul barbatesc a erupt din nou in forta pe podiumurile prezentarilor de moda pentru colectiile de toamna-iarna 2014-2015.

Rochia mantou


Daca nu iti permiti sa iti reinnoiesti toata garderoba si trebuie sa te limitezi doar la cateva piese, una dintre ele trebuie sa fie rochia mantou. O rochie din stofa subtire, simpla sau imprimata, purtata in zilele racoroase, iti va sculpta silueta asa cum nu credeai ca este posibil.

Rochii de poveste


Trebuie sa partcipi la un eveniment? Alege o rochie de poveste, care te va face sa te simti ca o printesa. O rochie inspirata din povestile clasice, din materiale pretioase si broderii delicate. O aparitie ce aminteste de printesa zapezii, dama de pica sau chiar de Scufita Rosie, nu va trece neobservata. Fii un pesonaj de poveste!

Penele


Penele de strut se declina in anotimpul rece in versiune pret-a-porter. Ele nu mai sunt doar un decor al tinutelor de cabaret, ci un semn al distinctiei si al elgantei, desigur, in contextul potrivit. O tinuta cu pene te va transforma intr-o prezenta gratioasa si rafinata, gata sa isi ia zborul.

Auriu


Si pentru sezonul de primavara-vara au fost la moda tinutele metalizate. Pentru iarna insa, parca sunt mai puternice, mai agresive. O cascada aurie s-a revarsat pe podiumurile defilarilor de moda. In combinatie cu negrul, auriul a luat si va lua ochii tuturor.

Catifeaua


Ce anotimp este mai potrivit pentru a purta catifeaua decat iarna? Material moale, calduros, fin, catifeaua apare unde te astepti mai putin, cum ar fi un smoking-pijama. Cat despre rochiile de catifea, ele invaluie silueta intr-o aura diafana si stimuleaza simturile gratie delicatetei.

Pop art


Ultima versiune a tendintei norm core, sau cultul extremei banalitati, popart-ul a fost adus in prim-plan de hipsterii de peste ocean. Considerat culmea snobismului, popart-ul nu lipseste totusi din nicio colectie de moda. Caci imprimeurile insiprate din banal seduc din ce in ce mai multi oameni.

Sexy army


Fantasma razboinicei sexy este hranita cu tinute vestimentare army. Semi-uniformele kaki sau imprimeurile camuflaj sunt la onoare in sezonul rece. Daca tot e frig afara, macar tinuta sa fie una fierbinte! Vorbeste cu prietenele tale sa nu va inatalniti toate imbracte in salopete kaki, ati putea fi considerate armata sexy a vreunui dictator african.

Franjuri


Prezenti si in tinutele de vara, franjurii garnisesc rochiile sau fustele de iarna. Asta ca sa indeparteze putin aerul auster al unor piese vestimentare de iarna.

Animal print


Cand nu a fost la moda animal printul? Imprimeul leopard total look este mai putin riscant atunci cand este purtat iarna. Vara, poate aluneca cu usurinta spre vulgar. Daca ti se pare prea mult, alege piese separate, de exemplu un mantou sau o fusta animal print.

Alb-negru optic


Daca te uiti la rochiile alb-negru de la prezentarile de moda ale iernii, ai senzatia ca te scufunzi, ca privesti spre oglinzi multiple. Imprimeul alb-negru optic este la moda si nu este recomandat sa il combini cu alte imprimeuri, caci efectul sau va fi diminuat.
 
 
TINUTE DE TOAMNA-IARNA FEMEI CLICK AICI