answear.ro%20

Cea mai rapida placa grafica din lume

Placa video Asus nVidia GeForce GTX Titan Z
Oferta Placi video

Placa video Asus nVidia GeForce GTX Titan Z, 12288MB, GDDR5, 768bit, 2 X DVI, HDMI, PCI-E


Placa video Asus nVidia GeForce GTX Titan Z

 

NVIDIA GeForce GTX TITAN Z

Ultra performanta, placa video Asus nVidia GeForce GTX Titan Z este o capodopera de design si inginerie. Proiectata pentru 2 GPU care alimementeaza Asus nVidia GeForce GTX Titan Z, aceasta placa video duala exceleaza in toate domeniile de cea mai recenta generatie de jocuri video, aplicatii stiintifice, prin intermediul High Performance Computing ( HPC )


Placa video Asus nVidia GeForce GTX Titan Z

Cea mai rapida placa grafica din lume

Asus nVidia GeForce GTX Titan Z, cea mai rapida placa grafica din lume! Arhitectura puternica NVIDIA Kepler, care echipeaza supercomputerul TITAN al Laboratorului National Oak Ridge, iti va oferi cele mai bune calcule in dubla precizie si o experienta de joc unica. O putere monstru, Asus nVidia GeForce GTX Titan Z este un centru de putere reala. Noua placa grafica NVIDIA accelereaza performantele celui mai puternic PC de pe planeta. Cu 5760 nuclee CUDA, 12GB Vram GDDR5 la 7000 MHz si eficienta energetica incredibila, pur si simplu iti taie rasuflarea.


Placa video Asus nVidia GeForce GTX Titan Z

Experienta de joc extrema

Multumita performantei sale de ultima generatie, placa grafica Asus nVidia GeForce GTX Titan Z, este cea mai buna solutie pentru jucatorii pe PC! Bucurati-va de cea mai buna experienta prin designul sau unic, performantele sale de neegalat si tehnologie. TITAN Z este echipata cu doua dintre cele mai rapide procesoare grafice din lume  si contine tehnologii NVIDIA revolutionare, cum ar fi PhysX, TXAA si GPU BOOST 2.0. Aceasta este deplin compatibila cu noile ecrane G-SYNC. Arhitectura NVIDIA Kepler reuneste 5760 nuclee CUDA. In plus, interfata de memorie 2x 384-bit GTX TITAN Z ofera latime de banda incredibila, suficient pentru a rula cele mai solicitate jocuri la rezolutii mult mai mari.

 Vezi oferta placi video de top,click aici


Placa video Asus nVidia GeForce GTX Titan Z

Un design perfect

GTX TITAN Z a fost asamblata cu componente de cea mai inalta calitate pentru a asigura acustica exceptionala si performanta termica. Designul sau robust din aluminiu ofera un stil unic. Ventilatia excelenta a GTX TITAN Z ofera liniste absoluta pentru a experiementa mult mai intens captivitatea jocurilor. Software-ul integrat de control va permite sa reduceti la minimum, treptat, zgomotul creat de viteza ventilatoarelor. Cu acest nivel de zgomot, vei fi intotdeauna in modul stealth. Designul GTX TITAN Z a fost rafinat in fiecare detalui.


Placa video Asus nVidia GeForce GTX Titan Z

Cel mai bun mod de a juca

Cu caracteristici inovatoare, cum ar fi NVIDIA Shadowplay, tehnologia de afisare NVIDIA G-SYNC si sistem de streaming GameStream NVIDIA, placa grafica GTX TITAN Z da un nou inteles cuvantului " extrem". Pur si simplu va ofera posibilitatea de a juca cum nu ai mai facut-o. Salvati cele mai bune sesiuni de joc prin Shadowplay. Cu accelerare hardware Kepler, codifica pana la 20 de minute de format H.264 HD.


Placa video Asus nVidia GeForce GTX Titan Z

Frumoasa sau bestia

Fie montata pe cel mai rapid PC din lume, compatibil cu SLI sau asamblata pe un sistem Gaming PC, placa grafica GTX NVIDIA Z te va muta in noua era a jocurilor, in care tehnologia NVIDIA PhysX ofera un realism nemaintalnit in jocurile video. Echipeaza-ti Pc-ul cu NVIDIA GeForce GPU si descopera efectele PhysX dinamice cum ar fi explozii aprinse, resturi radioactive, apa si personaje realiste. NVIDIA a dezvoltat o noua tehnologie de anti-aliasing de inalta calitate. Intitulat TXAA, aceasta ofera o fidelitate grafica mult mai buna si compatibilitate completa cu cele mai multe motoare de joc. TXAA combina puterea bruta MSAA la filtre sofisticate de rezolutie similare cu cele mai utilizate pentru a crea efectele digitale din industria de film. In cele din urma, imaginile sunt mai fine, mult mai mult decat orice alta tehnologie comparabila.

Nota :Pretul estimativ al placiii video Asus nVidia GeForce GTX Titan Z la data postarii articolului este 13.229 Lei

Vezi oferta placi video de top,click aici