answear.ro%20

ECCO te rasfata cu incaltamintea eleganta !

 incaltaminte_online_pentru_femei

COLECTIA ECCO pentru FEMEI
Pentru crearea colectiilor de incaltaminte ne inspiram din diverse surse, pornind de la natura, masini, videoclipuri muzicale si pana la moda urbana - acele elemente care ne atrag atentia in timpul calatoriilor. Indiferent de sursele de inspiratie folosite, colectiile au la baza tehnicile inovatoare ECCO, prin care incaltamintea se potriveste mai bine pe picior si este confortabila
Simplitatea, confortul si moda scandinava - toate se regasesc in noua colectie pentru femei.
In magazinul online ecco-shoes gasiti o gama larga de incaltaminte pentru femei !


Botina pentru dama Kenmore
botina dama eleganta ECCO
botina dama eleganta ECCO

Botinele combina perfect eleganta si confortul maxim. Botina simpla ideala pentru orice tinuta, disponibila pe culoarea neagra.Fetele exterioare sunt confectioante din piele lucioasa. Captuseala absoarbe umezeala, respira, pastrand piciorul uscat .Brantul
este comfortabil.Talpa este usoara si flexibila.


Cizme Dama LETICIA 
cizma ECCO Leticia idiala pentru orice eveniment
cizme ECCO Leticia ideale pentru orice eveniment

Cizme confectionate din piele strălucitoare ce ofera un aspect sofisticat.Talpa flexibila si aderenta, este alegerea ideala pentru orice ocazie. Captusela din piele ofera un extra confort .Fermoarul interior si zona elastica face incaltarea mai usoara. Captuseala moale si confortabila, absoarbe umezeala .


Botina dama JALES 65MM
botine dama, elegante, prevazute cu o fondita aplicata
botine dama, elegante, prevazute cu o fondita aplicata

Botine ECCO  elegante, prevazute cu o fondita aplicata. Se incalta usor datorita fermoarului din interior. Confectionate din piele neteda. Captuseala din textil protejeaza piciorul impotriva frigului. Brantul din piele ofera confort si absoarbe umezeala. Platforma este acoperita cu piele, fapt ce ii ofera un aspect deosebit. Talpa din cauciuc este aderenta.


Botina  LITICIA 
Botine din piele lacuita,elegante si confortabile
Botine din piele lacuita,elegante si confortabile

Botinele sunt confectionate din piele lacuita, prevazute cu fermoar si sunt idiale pentru orice tinuta. Talpa nu alunica si este confortabila. Desinn-ul elegant combina caracteristicile de confort si capacitatea captuselii de a respira.

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/de-sarbatori-ecco-te-rasfata-cu-30-la-incaltamintea-eleganta/