answear.ro%20

Fuste lejere cu croiala la moda

Moda Femei / Fuste

Fusta petrecuta denim

Moda Femei / Fuste
Piesa far a sezonului cu croiala sa la moda, fusta petrecuta se poarta la orice ocazie! In versiunea din denim pentru un stil mai lejer! Fusta din denim croiala petrecuta. Inchidere cu fermoar in fata si nasture in interior. Prespalata in fata si in spate. Lungime aprox. 52 cm. 100% bumbac. Garantie 1 an.



Moda Femei / Fuste

Fusta lejera imprimata

Moda Femei / Fuste
Inspiratie etnica pentru aceasta fusta ultra lejera, si care este imprimata cu motive colorate. Elementul de indragostire al Veronicai: Imi place la nebunie acest model al fustei si detaliul de dantela de la baza. Fusta lejera imprimata cu centura enorma, ridicata pe partea din spate la mijloc. Baza finisata de un volan. Lungime aprox.63 cm. 100% viscoza lejera. Dublura 100% poliester. Garantie 1 an.


Moda Femei / Fuste

Fusta tricot milano cu motive geometrice

Moda Femei / Fuste
Adoram aceasta fusta care imbina modernitatea taieturilor in stil geometric cu confortul tricotului milano. Taietura dreapta cu motive geometrice contrastante pe fata si pe spate. Centura lata inchisa la spate cu fermoar invizibil + nasture si clema in interior. Lungime aprox. 58 cm. Tricot milano 65% poliester, 32% vascoza, 3% elastan. Dublura 100% poliester. Garantie 1 an.


Moda Femei / Fuste

Fusta tricot jacard

Moda Femei / Fuste
Originalitate si caldura pentru aceasta frumoasa fusta din tricot cu motivele jacard care ne plac atat de mult! Fusta din tricot. Talie complet elastica. Poale largi din jerseu cu pliuri. Baza larga din jerseu cu un frumos motiv jacard in fata. Lungime aprox. 52 cm. 80% acrilic, 20% poliamida. Garantie 1 an.



Moda Femei / Fuste

Fusta tricot tip plasa imprimeu casmir

Moda Femei / Fuste
Imprimeul casmir se invita in aceasta iarna in dulapul tau: aici pe o fusta frumos colorata, adorabila! Fusta din tricot tip plasa cu imprimeu casmir. Margine incretita. Dublata. Talie elastica. Lungime la nivelul genunchiului. Lungime aprox. 58 cm. Plasa 100% poliester. Dublura 100% poliester. Garantie 1 an.


Oferta Fuste online,click aici

Moda Femei / Fuste

Fusta tul brodat

Moda Femei / Fuste
Fusta incantatoare, aceasta fusta este animata de baza brodata, de adorat! Fusta din tul brodat, captusit. Centura cu inchidere prin fermoar, si subliniere a accentelor aplicate. Lungime aprox. 53 cm. Tul brodat 60% poliamida, 40% bumbac. Dublura 100% poliester. Garantie 1 an.




Moda Femei / Fuste

Fusta scurta cu dantela cu volane

Moda Femei / Fuste
Un stil foarte actual cu dantela pentru aceasta fustita adorabila! Fusta cu volane din dantela. Deasupra genunchiului. Centura lata. Inchisa cu fermoar lateral si nasture. Dublata. Lungime aprox. 53 cm. 55% bumbac, 31% poliamida, 14% vascoza. Dublura 100% poliester. Garantie 1 an.



Moda Femei / Fuste

Fusta portofel material creponat

Moda Femei / Fuste
Piesa element de rezistenta al sezonului cu croiul sau in tendinte, fusta portofel se poarta cu orice ocazie! In versiunea creponata a unei benzi de aspect de piele pentru a se bucura de ultra feminitate! Elementul de indragostire al Veronicai: Aceasta clasa face imbracamintea buna! Fusta portofel material creponat Banda lata aspect de piele in fata. Buzunare pe laterale. Inchidere cu fermoar lateral. Lungime 50 cm aprox. 86% poliester, 9% viscoza, 5% elastan. Dublura 100% poliester. Aspect de piele 100% poliuretan. Garantie 1 an.


Moda Femei / Fuste

Fusta petrecuta tricot milano bicolor

Moda Femei / Fuste
Piesa far a sezonului cu taietura sa la moda, fusta petrecuta se poarta la orice ocazie! In varianta tricot milano pentru un confort absolut! Fusta petrecuta din tricot milano bicolor. Buzunar fals cu fermoar in fata. Inchisa cu fermoar lateral. Lungime aprox. 50 cm. 61% poliester, 35% vascoza, 4% elastan. Garantie 1 an.



Moda Femei / Fuste

Fusta dreapta velura

Moda Femei / Fuste
In acest sezon suntem innebuniti de dulceata si de caldura velurei. In versiunea pentru fusta se poarta cu o draguta pereche de colanti! Elementul de indragostire al Veronicai: O gama draguta de culori. Fusta croi drept. A se purta la jumatatea genunchilor. Centura cu talie elastica la spate pornind de la T.44. Inchis in fata cu fermoar cu un fermoar de metal + un nasture. 5 treceri. 2 buzunare cavaler, 1 buzunar tichet si 2 buzunare aplicate la spate cu broderie de fantezie ton pe ton. Ridicata la spate. Aprox. 58 cm. 98% bumbac, 2 % elastan. Garantie 1 an.