answear.ro%20

Haine absolut necesare in garderoba !

 Colectia de haine LaFemme

Sunt cam 5 piese vestimentare  care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba ,sunt piesele de rezistenta,sunt  un fel de Must,sunt piese  care fac istorie si sunt piese care nu se demodeaza  si  in fiecare sezon se mai reinventeaza iar tu te poti  “juca” cu ele,poti sa le asortezi,combini cumparand cateva piese in trend si in felul acesta obtinem tinute casual,tinute smart,office sau elegante.

Ele ar fi cam acestea si anume ;un pantalon negru,o fusta neagra,o camasa alba,o rochie neagra LBD,un jeans si un pulover/tricou/top.Evident ca in fiecare sezon trendul se schimba de la larg la stramt,de la evazat la skinny,de la cambrat la lejer si se adauga cate un accesoriu care sa ii dea produsului un plus de valoare .Mai jos va prezentam cateva variante din care puteti alege.

Asadar,aveti 2 modele de pantaloni negri unii office clasici si altii drepti .
 

 pantaloni_negri_cu_aplicatii_aurii_h8157npantaloni_negri_office_bumbac_671b_1

Pantalonii negrii sunt foarte usor de asortat si se pot folosi atat la birou cat si la o petrecere si putem obtine atat tinute clasice,cat si tinute casual sau elegante.Sunt de asemenea si foarte practice si comozi.Pantalonii negri sunt o piesa esentiala a garderobei noastre, in primul rand datorita versatlitatii lor extraordinare. O pereche de pantaloni negri (din denim sau stofa) poate fi purtata intr-o multime de feluri, astfel incat sa se potriveasca oricarei ocazii si oricarui stil vestimentar.


Daca ar fi sa fac un top al pieselor ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba, camasa alba ar  ocupa prima pozitie. Fie ca alegi o croiala barbateasca fie ca indraznesti sa porti un model inedit, camasa alba va ramane piesa care nu se demodeaza si te ajuta sa-ti constuiesti atat tinute relaxate cat si tinute office sau tinute de seara.

 camasa_alba_din_bumbac_mbg2


La fel ca si pantalonii negrii,fustele negre  sunt foarte versatile,usor de purtat,potrivite pentru orice tinuta si se pot obtine atat tinute casual,cat si elegante sau office.Fustele negre fie scurte,midi sau lungi sunt fuste care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba ca atunci cand nu stii cu ce sa te imbraci si esti in pana de idei atunci fusta neagra este salvarea

fusta_neagra_petrecuta_175498

Din anii 50, cand au intrat in moda strazii si pana astazi, jeansii nu si-au dezmintit faima de piesa necesara in garderoba tuturor.

Evazati vs boyfriend

Toamna aceasta se poarta modelele evazate, inspirate din anii 70, perioada lor de glorie, dar stylingul este rafinat si foarte modern. Pantalonii trebuie sa fie indeajuns de  lungi incat sa acopere aproape in totalitate incaltamintea.

Pentru o tinuta casual-sic purtati  jeansii evazati in combinatie cu o bluza fina din matase sau cu o camasa cu imprimeuri.De asemenea jeansii pot fi purtati si cu un tricou si vom obtine o tinuta sport casual.

blugi_evazati_bleumarin_pentru_femei_1326

Mica rochie neagra este tinuta cea mai la indemana pentru seara sau cocktail. Are o istorie frumoasa si nu iese niciodata din tendinte, fiind o garantia pentru o aparitie stilata. Povestea ei a inceput in 1926 cand  revista Vogue a publicat pe coperta schita unei Little Black Dress semnata de Coco Chanel prezicand faptul ca aceasta va ajunge “uniforma femeilor cu gust”. In prezent, designerii i-au dat interpretari diverse, asa ca o gasim in ipostaze surprinzatoare si in fiecare sezon se re-inventeaza

rochie_neagra_cu_imprimeu_bust_20988n

Aceste piese vestimentare fac istorie si sunt prezente in fiecare sezon in colectiile designerilor si se re-invemteaza,adapteaza si sunt modele care spun povesti.

LaFemme va asteapta cu drag online!


Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2014/11/5-6-piese-care-nu-trebuie-sa-iti-lipseasca-din-garderoba/