answear.ro%20

Incaltamintea cu Membrana GORE-TEX


Incaltamintea_cu_Membrana_GORE-TEX


Membrana (sau materialul) GORE-TEX® este plasată între fața din piele și căptușeală. Fizic, seamănă foarte mult cu un material de căptușeală făcut din țesătură; totuși, are peste 1,4 miliarde deporipe centimetru pătrat. Porii sunt de 20.000 de ori mai mici decât o moleculă de apă – și de 700 de ori mai mari decât o moleculă de vapor!

Exact ca pielea umană, căptușeala GORE-TEX® acționează ca un „sistem de supape”:

• Împiedică apa să intre în pantof.

• Permite umezelii piciorului să treacă prin membrană și să iasă la suprafața pantofului.

Membrana menține picioarele uscate și, în același timp, permite să respire. Porii minusculi asigură faptul că apa nu penetrează membrana. Prin urmare, este 100% impermeabil. În același timp, permite transpirației să iasă din interior, asigurând, astfel, climatul perfect pentru picioare.

• Membrana GORE-TEX® menține picioarele confortabile și uscate pe toată durata zilei – păstrând un climat interior perfect în toate tipurile de condiții de vreme și temperaturi.

• Pantofii cu căptușeală GORE-TEX® sunt 100% impermeabili, permițând, în același timp, picioarelor să „respire”.


 Poveste de iarna

Vremea se schimba iar zilele sunt tot mai scurte si friguroase.Am intrat in anotimpul ghetelor si al plimbarilor lungi si romantice.Ecco va ofera o gama variata de incaltaminte pentu a pastra un mediu calduros pentru picioare