answear.ro%20

Jacheta de iarna din colectia LaFemme

Jachete_din_noua_colectie_La Femme

Jacheta neagra scurta cu gluga 5589N

Jacheta neagra scurta cu gluga 5589N, model din noua colectie La Femme 2014. Jacheta este captusita cu captuseala din polyester. In talie are bride pentru sustinere, curea elastica pentru inchidere, cu catarama aurie, fermoar si capse. La umeri, jacheta are epoleti care se inchid cu capse si garnitura imitatie piele bej, garnitura care se regaseste si la capse si fermoare. Pe partea din fata se regasesc 2 buzunare la nivelul pieptului si 2 buzunare jos, la nivelul mainilor. La spate jacheta are gluga detasabila cu fermoar ascuns si garnitura de blanita artificiala. Jacheta este scurta, dar calduroasa. Alege jacheta distinsa cu garnitura 5589N din noua colectie La Femme! Compozitie: 100% polyester, captuseala 100% polyester, Material: tesatura gen impermeabil, matlasata,, Lungime: 60 cm, Produs import Franta.


Jachete_din_noua_colectie_La Femme

Jacheta ln scurta 9906

Jachete
Jacheta ln scurta 9906, model din colectia noua La Femme 2014. Jacheta este captusita cu captuseala din poliester. Are guler, epoleti la umeri si un nasture decorativ. Jacheta are 2 randuri de nasturi mari, negri si vine petrecuta. Se inchide cu nasturi si cordon cu catarama neagra. Are 2 buzunare mari in fata, patrate, cu clapeta, se inchid cu nasture. La terminatiei manecilor se regaseste aceeasi garniture ca si la umeri. Jacheta are un model simplu, dar atragator si o gasesti in noua colectie La Femme! Compozitie: 80% poliester, 20% ln, Material: tesatura cu fibre amestecate, Lungime: 74 cm, Produs import Franta.


Jachete_din_noua_colectie_La Femme

Jacheta bleumarin cu buzunare 550BM

Jachete
Jacheta bleumarin cu buzunare 550BM, model din colectia de toamna-iarna 2014. Jacheta este captusita cu captuseala din poliester si se inchide cu fermoar si capse. La umeri are epoleti cu capse, iar la guler se inchide cu catarama si are garnitura piele caprioara maro. Acceasi garnitura se regaseste la coate, la fenta pe interior, la maneci pe interior, dar si la buzunarele laterale, care se inchid cu fermoar. Pe partea din fata la nivelul pieptului are 2 buzunare mici patrate care se inchid cu capse. Manecile lungi au terminatia capse. Modelul este usor matlasat si cambrat, avand cusaturi in forma de patrat, pentru un plus de eleganta si confort. La spate jacheta are o taietura pe centru verticala cu terminatie in crapatura cu capsa. Terminatia de jos vine usor in V, rotunjita, fiind mai lunga decat partea din fata. La Femme iti propune cea mai cocheta jacheta de toamna! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime fata: 61cm, spate: 66cm, Produs import Franta.

Oferta Jachete din noua colectie La Femme!,click aici

Jachete_din_noua_colectie_La Femme

Jacheta dama cu curea si gluga bej 2007B

Jachete
Jacheta dama cu curea si gluga bej 2007B, model din colectia de jachete de dama, La Femme toamna iarna 2014. Jacheta cu curea elastica neagra in talie si cu fermoar de inchidere pe fata, cu fenta care acopera fermoarul. Modelul de jacheta are buzunare la fata cu fermoar, nasturi de inchidere pentru fenta si pe partea de jos are elastic. Gluga jachetei are elastic care o regleaza. Compozitie fata: 100% poliamida, Compozitie captuseala: 100% poliester Material: tesatura gen impermeabil de iarna, matlasata, Lungime: 58 cm Produs fabricat in Romania. Atentie la ghidul de marimi!


Jachete_din_noua_colectie_La Femme

Jacheta neagra cu buzunare 550N

Jachete
Jacheta neagra cu buzunare 550N, model din colectia de toamna-iarna 2014. Jacheta este captusita cu captuseala din poliester si se inchide cu fermoar si capse. La umeri are epoleti cu capse, iar la guler se inchide cu catarama si are garnitura piele caprioara maro. Acceasi garnitura se regaseste la coate, la fenta pe interior, la maneci pe interior, dar si la buzunarele laterale, care se inchid cu fermoar. Pe partea din fata la nivelul pieptului are 2 buzunare mici patrate care se inchid cu capse. Manecile lungi au terminatia capse. Modelul este usor matlasat si cambrat, avand cusaturi in forma de patrat, pentru un plus de eleganta si confort. La spate jacheta are o taietura pe centru verticala cu terminatie in crapatura cu capsa. Terminatia de jos vine usor rotunjita, fiind mai lunga decat partea din fata. La Femme iti propune cea mai cocheta jacheta de toamna! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime fata: 61cm, spate: 66cm, Produs import Franta.


Jachete_din_noua_colectie_La Femme

Jacheta ecru scurta cu guler 5956

Jacheta ecru scurta cu guler 5956, model din colectia de toamna-iarna 2014. Jacheta este captusita cu captuseala din poliester, cu umplutura sintetica si guler inalt cu blana. Se inchide pe diagonala cu fermoar si capse, avand garnitura maro la terminatie. Este prevazuta cu 2 buzunare laterale in fata, care se inchid cu fermoar. Are bride in talie si curea elastica cu inchidere aurie. Modelul este matlasat, foarte calduros si cochet. Alege cea mai frumoasa jacheta din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime: 61cm, , Produs import Franta.


Jachete_din_noua_colectie_La Femme

Jacheta crem lunga 5658

Jachete
Jacheta crem lunga 5658, model din colectia de toamna-iarna 2014. Jacheta este captusita cu captuseala din poliester, cu umplutura sintetica si guler lat de 24cm cu blana detasabila. Se inchide cu fermoar si capse, avand garnitura maro la terminatie. Este prevazuta cu 2 buzunare laterale in fata, care se inchid cu fermoar. Maneca lunga are terminatie interioara tricot. Modelul este matlasat si foarte calduros. Alege cea mai cocheta jacheta din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime: 79cm, Produs import Franta.