answear.ro%20

Monitor PC de la Apple cu display de 27"

Monitor LED Apple
Oferta Monitoare LCD & LED

Monitor LED Apple Thunderbolt Display 27"



Monitor LED Apple

Tehnologie Thunderbolt incorporata.

Tehnologia I/O Thunderbolt te lasa sa-ti transferi datele intre dispozitivele tale si computer cu o viteza fara precedent. Cu doua canale cu o rata de transfer de 10 Gbps in ambele directii, este de pana la de 20 de ori mai rapid decat USB 2.0 si de pana la de 12 ori mai rapid decat FireWire 800. Si iti permite sa conectezi pana la sase dispozitive printr-un singur port compact. Acum, pentru prima data, puterea si flexibilitatea extrema sunt disponibile printr-un port incorporat direct in monitorul tau. Ceea ce face ca monitorul Apple Thunderbolt sa fie mult mai mult decat un ecran frumusel.

 

Statia de andocare perfecta.

Cu Thunderbolt incorporat si conexiunile MagSafe, Apple Thunderbolt Display transforma orice notebook Mac nou in statie de lucru desktop completa.
   

Monitor LED Apple

Avantajul unui singur cablu. Versatilitatea Thunderbolt.

Cu ecranul sau cu retroiluminare LED de 27 inchi, noul Thunderbolt Display ofera o experienta de vizionare stralucita. Dar conecteaza-l la orice Mac compatibil Thunderbolt si devine un hub plug-and-play pentru tot ceea ce faci. Obtii 27 inchi de spatiu de afisare la inalta rezolutie, audio de inalta calitate, o camera video FaceTime HD si suport pentru FireWire 800 si Gigabit Ethernet.Totul printr-o singura conexiune.

 Promotie Monitoare PC ,click aici

Monitor LED Apple

Fa mai mult cu MacBook Air.

Conecteaza MacBook Air la monitorul Thunderbolt si poti face chiar si mai multe cu un computer care deja face foarte multe. Precum adaugarea de periferice FireWire, conectarea la retele Ethernet la viteze gigabit si efectuarea de apeluri video HD mari cat casa catre alti utilizatori Mac cu camera FaceTime HD incorporata.
Monitor LED Apple

Mareste capacitatile lui MacBook Pro.

Conecteaza doua monitoare Thunderbolt la un MacBook Pro de 15 sau 17 inchi sau la un iMac si pune la treaba inca 7 milioane de pixeli. Pentru a transforma MacBook Pro intr-o statie de lucru desktop, pur si simplu conecteaza in serie dispozitive Thunderbolt suplimentare, inclusiv stocare de inalta performanta si dispozitive de inregistrare audio si video, prin monitor.

 

Claritate extrema din orice unghi.

Thunderbolt Display arata grozav din orice loc al casei, gratie unei tehnologii de afisare de calitate superioara, numita in-plane switching (IPS). IPS iti ofera o imagine stralucitoare, cu o consistenta excelenta a culorilor, chiar daca privesti ecranul din lateral.
     
       

Monitor LED Apple

Un ecran mai mare, pentru cele mai marete idei ale tale.

Conecteaza-ti Mac-ul compatibil Thunderbolt la Apple Thunderbolt Display pentru o priveliste panoramica fara egal. Acest monitor widescreen glossy imens, de 27 inchi, are un raport de aspect cinematic de 16:9 si o rezolutie remarcabila, de 2560x1440. Adica ai si mai mult spatiu pentru a lucra cu aplicatiile pe MacBook Air. Mai multi pixeli pentru MacBook Pro. Si un insotitor desktop pe masura pentru iMac-ul sau Mac mini-ul tau.

 

Retroiluminare LED. Sclipitor.

Luminozitate perfecta fara sa astepti. Acesta este marele avantaj al tehnologiei cu retroiluminare LED. Spre deosebire de majoritatea ecranelor, care au nevoie de timp pentru a se incalzi inainte de a atinge luminozitatea maxima, un ecran cu retroiluminare LED straluceste instantaneu si uniform. Retroiluminarea LED iti ofera si un control mai mare asupra luminozitatii ecranului. Ca sa iti poti adapta monitorul Thunderbolt la lumina ambientala a celor mai intunecate camere.

Monitor LED Apple

Camera FaceTime HD si microfon incorporate.

Cu ajutorul camerei FaceTime HD si a microfonului incorporate, iti poti conecta desktopul sau notebookul Mac - deschis sau inchis - si poti purta conversatii pe video chat sau realiza fotografii cu Photo Booth.

Promotie Monitoare PC ,click aici