answear.ro%20

Noile Televizoare LED Samsung de 43.3 inch(101 cm)

Televizor_LED_Samsung

Televizor LED Samsung 40H5030, 101 cm, Full HD


Televizor_LED_Samsung

Descoperiti o noua realitate in Full HD

Beneficiati de divertisment la domiciliu la un nivel de realism mai ridicat ca oricand. Datorita unei rezolutii de doua ori mai mari decat a televizoarelor cu rezolutie HD, televizorul dvs. Samsung FHD TV ofera o experienta uluitoare de vizionare, care va duce dincolo de ecran, intr-o lume de o profunzime totala. Dupa ce ati vazut textura bogata si vie a imaginilor Full HD, programele TV si filmele dvs. preferate nu vor mai fi niciodata aceleasi. Descoperiti realitatea printr-o experienta Full HD.


Televizor_LED_Samsung

Mai multe culori vibrante pentru o imagine mai buna

Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung sporeste calitatea imaginilor si evidentiaza detalii ascunse. Acum puteti vedea culorile asa cum au fost concepute sa fie vazute, cu ajutorul functiei Wide Color Enhancer Plus.


Televizor_LED_Samsung

Vizionati filme de la USB

Cu tehnologia ConnectShare Movie, pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau HDD la televizor si urmariti instantaneu filme, fotografii sau muzica. Acum, puteti beneficia de o larga varietate de continut in confortul camerei de zi, la televizor.


Review-uri utile despre Televizor LED Samsung 40H5030, 101 cm, Full HD(sursa: eMag)

Chiaburu Alexandru : 

Este un produs exceptional, daca vrei TELEVIZOR. Imagine excelenta, sunet pe masura, pret rezonbil. Este "destept", desi nu-i... "smart":). Are tuner digital incorporat, asa ca poti receptiona canale digitale fara alte accesorii externe. Poti sa renumerotezi foarte simplu canalele, dupa pofta inimii, sau poti sa le stergi pe cele pe care nu le vrei. Ia-l, si-ai sa ma pomenesti.

Rus Razvan :

De 4 zile am achizitionat acest televizor si sunt foarte multumit de el atat ca pret cat si ca design. Acest televizor vine cu tehnologie LED si este Full HD fiind un model aparut in anul 2014. Are un meniu foarte simplu si se pot aranja canalele in ordinea dorita sau daca doriti aveti la dispozitie 5 pagini pentru canale "favorite". Recomand mai ales pentru cei care au o conexiune digitala si/sau folosesc un card CI, modul analogic mie unul sincer nu mi-a placut mai ales calitatea imaginii fiind un tv Full HD 

Alege Televizorul potrivit,vezi oferta,click aici
Televizor_LED_Samsung

Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6240, 101 cm, Full HDTelevizoare_LED_Samsung

Clear Motion Rate minimizeaza neclaritatea cauzata de miscare

Datorita tehnologiei avansate Clear Motion Rate (CMR) de la Samsung, pana si scenele cu miscare rapida sunt transmise cu claritate. O rata CMR mai ridicata inseamna o imagine mai exacta, cu mai putine neclaritati cauzate de miscare, pentru ca dvs. sa va puteti bucura cat mai mult de filme de actiune, emisiuni de sport si alte genuri de divertisment. Aceasta tehnologie este posibila datorita ratei de reimprospatare imbunatatite a panoului, vitezei procesorului de imagine si tehnologiei de iluminare de fundal. Ceea ce insemna o vizionare cu mult superioara.
 
Televizoare_LED_Samsung

Procesor puternic Quad Core pentru cea mai rapida performanta

Datorita puternicului procesor Quad Core, televizorul dvs. Samsung Smart TV ofera performante superioare. Veti observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta pentru multitasking, comutarea continutului si navigarea pe web, precum si prin interactiunea mai cursiva. Avand la dispozitie aceasta putere suplimentara, experienta dvs. de divertisment va fi mult mai placuta, cu mai putina asteptare si mai multa vizionare.

Televizoare_LED_Samsung

Aplicatia actualizata Smart View conecteaza televizorul, dispozitivele si continutul

Cea mai recenta aplicatie de la Samsung, Smart View 2.0, va ajuta sa va bucurati mai usor de tot continutul, asa cum doriti. Cu ajutorul retelei de acasa, puteti difuza in flux, in timp real, continutul TV pe smartphone sau pe tableta, utilizand dispozitivele mobile drept telecomenzi. Sau puteti sa accesati si sa va bucurati de continut pe Smart TV de pe smartphone sau PC prin panoul multimedia al Smart Hub. Este usor de utilizat, asa ca dvs. nu trebuie decat sa va bucurati.
* Pentru configurare, este necesar ca televizorul si dispozitivul mobil sa fie in aceeasi retea (AP)
* Functiile acceptate pot varia in functie de sistemul de operare si de dispozitiveTelevizoare_LED_Samsung

Vedeti continutul de pe mobil pe ecranul mare al televizorului, rapid si usor

Cu noul Samsung Smart TV, puteti sa va bucurati de continut de pe dispozitivele mobile pe ecranul de dimensiuni mari, usor si rapid. Tehnologia imbunatatita de la Samsung, Screen Mirroring, simplifica procesul, fara a mai fi necesara schimbarea sursei TV. Este suficient sa deschideti panoul de notificari al dispozitivului mobil, sa selectati pictograma Screen Mirroring si sa alegeti televizorul. Este tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a va bucura de aplicatii, de jocuri si de multe altele pe un televizor de dimensiuni complete.
* Screen Mirroring nu este disponibila in Siria


 Alege Televizorul potrivit,vezi oferta,click aici