answear.ro%20

Pulovere din colectia toamna-iarna 2014

Pulovere_tricotate

Pulover maro cu guler cazut 3987M

Pulover maro cu guler cazut 3987M, model din colectia de toamna-iarna 2014. Puloverul are decolteul in V, cazut, manecile lungi si model decupat in V la spate sus, avand talia unica. Da culoare tinutei tale cu un pulover pufos si elegant! Compozitie: 70% vascoza, 20% poliamida,10% casmir, Material: tesatura cu fibre amestecate, Lungime: 56cm, Produs import Franta.



Pulovere_tricotate

Pulover bej cu paiete aurii 177B

Pulovere tricotate
Pulover bej cu paiete aurii 177B, model din colectia de toamna-iarna 2014. Puloverul are decolteul rotund cu 2 fermoare mici aurii. Manecile sunt lungi, cu 2 fermoare orizontale aurii design, pe partea din jos. Modelul este lung, cu paiete aurii aplicate in intregime. Poarta un pulover cochet, pufos si calduros din colectia noua La Femme! Compozitie: 70% lana, 10% bumbac, 10% matase, 10% elastan, Material: tesatura cu fibre naturale amestecate elastice, Lungime: 73cm, Produs import Franta.

Pulovere_tricotate

Pulover cu desen scandinav ecru 1117E

Pulovere tricotate
Pulover cu desen scandinav ecru 1117E, model din colectia de pulovere La Femme toamna iarna 2013. Modelul este mai scurt in fata si mai lung in spate. Materialul puloverului este placut la atingere si desenul este unul folosit in multe colectii in acest an.  Compozitie: 70% lana, 10% bumbac, 10 % matase, 10 % elastan, Material: fibre naturale cu fibre sintetice, Lungime: 53 cm, Produs import Franta.

Oferta Pulovere dama din colectia LaFemme,click aici

Pulovere_tricotate

Pulover dama anchior 1173c ciclame

Pulovere tricotate
Pulover dama anchior 1173c ciclame din colectia de pulovere La Femme, toamna-iarna 2013. Model de pulover clasic din vascoza cu decolteu in V. Puloverul este confectionat dintr-o combinatie de vascoza cu fibre sintetice. Pentru c tim bine c timpul este preios pentru tine, o mulime de beneficii te ateapt n magazinele La Femme dar i online, pe www.lafemme.ro. S povestim despre feminitate i plcerea de a ne juca n voie cu stri i atitudini frumoase n inutele fiecrei zile! Compozitie: 74% vascoza, 21% poliamida, 5% elastan. Material: tricotaj cu fibre amestecate. Lungime: 54 cm, Produs fabricat in Franta.



Pulovere_tricotate

Pulover bej tricot trandafir 807B

Pulover bej tricot trandafir 807B, model din colectia de toamna-iarna 2014. Puloverul are gulerul si manecile lungi, cu garnitura tricot trandafir pe partea din fata. Modelul are colturi laterale mai lungi, fiind cu talie unica. Alege un pulover calduros din colectia noua La Femme! Compozitie: 50% acryl, 50% poliamida, Material: tricot cu fibre amestecate, Lungime: 61 cm, Produs import Franta.







Puloverele femei, tricotajele LaFemme te asteapta online !

Pulovere dama, cardigan femei si poncho-uri deosebite din colectia online La Femme. Pulovere de femei pentru toate gusturile, din materiale variate si de calitate superioara. Modelele inspirate de moda a la Paris includ pulovere tricotate, pe gat sau cu nasturi, din lana pentru zilele geroase sau din casmir ori cu aplicatii din dantela pentru zilele in care vrei sa te simti rasfatata. Puloverele femei, tricotajele LaFemme te asteapta online si sunt modele care invaluie trupul si inalta sufletul.