answear.ro%20

Pulovere de toamna pentru barbati

Pulovere_barbati

Pulover gri ALTON 265 (Effingo)

BARBATI / PULOVERE
Un pulover in pas cu moda de un gri inchis elegant, puloverul Alton se poate purta atat direct pe piele cat si in combinatie cu un tricou simplu anchior. Modelul din zona umerilor si gulerul cu un singur fald subtil si totusi indraznet insufla un aer de emancipare si eleganta. Se poate purta impreuna cu un sacou de culoare deschisa si merge perfect cu o perche de blugi de culoare inchisa.  Confortabil si calduros, punem pariu ca va fi alegerea ta in aproape toate zilele de iarna.  Material: 85% Acrylic, 15% Polyamide
Marimi disponibile: L

Pulovere_barbati

Pulover anchior GEORGE 188 (Effingo)

BARBATI / PULOVERE
Daca ai nevoie de un nou pulover pentru toamna asta alege-l pe cel din imagine. Puloverul cu anchior George este alegerea perfecta pentru a completa orice tinuta. Din 50% bumbac si 50% acrilic, Il aveti disponibil atat in culoarea bleumarin din imagine cat si pe maro. Detaliul de la baza gatului il face sa fie mai unicat. A fost stilizat cu o pereche de pantaloni bordeaux si niste mocasini. Modelul din imagine are o inaltime de 1,87 m si poarta marimea M.
Marimi disponibile: L,M

Oferta Pulovere Barbati,click aici


Pulovere_barbati

Pulover pe gat DONALD 185 (Effingo)

BARBATI / PULOVERE
Puloverul pe gat este considerat a fi un must-have al sezonului rece. Este usor de combinat atat pentru o tinuta mai casual, cat si pentru una mai smart.Daca esti adeptul unei astfel de piese vestimentare atunci nu mai sta pe ganduri si cumpara produsul din imagine. Are in compozitie 50% acrilic si 50% bumbac si o croiala slim fit. Este disponibil atat in culoarea din imagine cat si intr-un trendy bordeaux. A fost stilizat cu o pereche de pantaloni bej slim fit. Manechinul din imagine are o inaltime de 1,87 m si  poarta marimea M.
Marimi disponibile: M