answear.ro%20

Rochii elegante pentru anul nou

rochie_grena_cu_dantela_11710g  rochie_lunga_turcoaz_pe_un_umar_15083t3rochie_bej_cu_dantela_neagra_hm1689nb

Cred ca in aceste  ultimele  doua luni rochiile de seara,rochiile  de ocazie,rochiile  lungi de seara,rochiile  elegante,rochiile pentru Anul Nou vor fi cele mai cautate iar  fraza cea mai  pronuntata va fi “Cu ce ma imbrac de Anul Nou?”.Cuvantul de  ordine va fi senzualitate  iar toata lumea va  fi  in cautarea rochiei perfecte pentru ca  sa fie admirata,adulata.

Incep  intrebarile gen  rochia sa fie scurta sau lunga?Rochia de seara  sa fie cambrata sau lejera?Ce culoare de rochie sa imi aleg? Si lista intrebarilor poate continua,nu-i asa?Va suna cunoscut?
LaFemme ca in fiecare an si-a pregatit magazinele cu foarte multe modele de rochii  de seara,rochii de ocazie si va asteapta cu drag sa le probati.Daca sunteti nehotarate fetele din magazine va vor da o mana de ajutor si va vor ajuta sa va alegeti rochia perfecta.Exista  rochie perfecta?O sa va dezamagesc dar eu nu cred ca exista rochia perfecta asa cum nici noi nu suntem perfecte dar …vestea buna este ca suntem perfectibile.
Asadar si in magazinul nostru online gasesti foarte multe rochii de seara,rochii de ocazie,rochii de seara lungi,rochii de seara midi sau scurte si mai jos aveti o selectie de rochii de seara insotite si de un mic ghid cum ,cu ce si unde sa le porti.

Vrem sa va ajutam in alegerile voastre.Ce spuneti? Navigam impreuna pe paginile site-ului?
Fiecare rochie de seara va avea o poveste ei iar materialele folosite sunt foarte delicate gen dantela,voal,saten,catifea,brocart.LaFemme s-a pregatit si gasesti in magazinele noastre Rochii de seara elegante si diafane.De asemenea gasesti  Rochii de seara online plus  Rochii de nunta si banchet ieftine. Eleganta si Rafinament la cele mai mici preturi,moda frantuzeasca la preturi romanesti.
In continuare am sa va prezint niste mici indicatii care sa va ajute in alegerea rochiei de seara potrivite.Trebuie sa  va  ganditi in ce locatie se afla petrecerea,partenerul vostru ce costum poarta,ce culoare credeti ca vi  s-ar potrivi mai bine,ce v-ar  avantaja mai bine si …va depinde si de starea voastra.

rochie_rosie_lunga_din_dantela_hm1690r
Rochiile rosii de seara vor ramane oricum vedetele petrecerii pentru ca este culoarea cea mai vie,senzuala,emana feminitate si in preajma sarbatorilor va ramane mereu in trend.Roşul este încărcat cu erotism, energie pozitivă şi în anumite culturi se spune că aduce noroc (în mod tradiţional rochia de mireasă în China este roşie), iar cel ce o poartă transmite celor din jur încredere şi entuziasm. Vedete precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe sau Vivian Leigh păstrează în albumul select cu imagini emblematice din istoria modei rochii în această culoare memorabilă.
 rochie_lunga_bleumarin_eleganta_hm1687bmd
Evident ca si micuta little black dresses LBD poate fi o optiune in cazul  in care esti nehotarata  si  este rochia care   face istorie de  foarte multi ani.Black is black!
Pentru un look fabulous la un eveniment special, o serata extra-eleganta sau o nunta cu pretentii, cele mai potrivite rochii sunt maxi, cu voal usor ce curge pana in pamant. Eleganta regala, culori captivante si decoltee incitante in fata, dar si in spatele rochiei.
Feminitatea este scoasa in evidenta si celebrata de detalii subtile, care marcheaza stilul.
Ce trebuie sa faci? Un simplu click  aici.
Spor la cumparaturi online istete!

images


Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2014/11/rochii-de-seararochii-de-ocazierochii-pentru-anul-nourochii-elegante/