answear.ro%20

Pantaloni moderni pentru barbati

Pantaloni stransi la baza 3SUISSES COLLECTION pentru barbati

Pantaloni stransi la baza 3SUISSES COLLECTION pentru barbati (3 Suisses Collection)

Barbati / Pantaloni, pantaloni scurti, bermude
DESCRIERE - Betelie cu bride inchisa cu un nasture metalic - Slit cu fermoar - Buzunare in fata + buzunar pentru monede - Buzunare cu paspoal la spate cu nasture metalic - Elastic la baza piciorului - Lungime interioara aproximativ 82 cm COMPOZITIE - 100% bumbac

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


Pantaloni cu 5 buzunare croiala dreapta din bumbac stretch

Pantaloni cu 5 buzunare croiala dreapta din bumbac stretch (3 Suisses Collection)

Barbati / Pantaloni, pantaloni scurti, bermude
DESCRIERE - Pantaloni cu 5 buzunare din bumbac extensibil - Croiala dreapta ajustata - Betelie cu bride inchisa cu nasture din metal culoare cupru - Slit cu fermoar - 2 buzunare rotunjite in fata cu tinte din metal culoare cupru si 1 buzunar pentru monede - 2 buzunare placate la spate cu tigheluri ton pe ton - Tiv la baza - Tigheluri ton pe ton in fata si la spate - Lungime interioara aprox. 83 cm COMPOZITIE - 98% bumbac, 2% elastan SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30, uscare la masina interzisa, se calca usor - Se spala si se calca pe dos pentru a pastra forma si culoarea


Pantaloni chino fara pense uni din gabardina pentru barbati

Pantaloni chino fara pense uni din gabardina pentru barbati (3 Suisses Collection)

Barbati / Pantaloni, pantaloni scurti, bermude
DESCRIERE - Pantaloni chino fara pense 3 SUISSES COLLECTION - Betelie cu bride si fenta prelungita inchisa cu fermoar, agrafa si nasture - 2 buzunare cu paspoal in cusaturile laterale + 1 buzunar pentru monede cu paspoal - 2 pense la spate + 1 buzunar cu paspoal si nasture la spate - Baza cu tiv - Lungime interioara aprox 84 cm COMPOZITIE - Gabardina foarte frumoasa din 100% bumbac spalat


Pantaloni chevron barbati marimi 38 - 54

Pantaloni chevron barbati marimi 38 - 54 (3 Suisses Collection)

Barbati / Pantaloni, pantaloni scurti, bermude
DESCRIERE - Pantaloni cu croiala dreapta. - Incidere cu 2 agrafe. - Slit cu fermoar. - 2 bride in fata si 4 bride la spate. - In fata : 2 buzunare usor oblice. - La spate : 2 pense + 1 buzunar din paspoal cu nasture. - Plirui permanente. - Picioare semi-captusite - Disponibil si pe maro. - Marimi de la 38 la 54. COMPOZITIE - 63% poliester, 36% vascoza, 1% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Spalare la masina la 30 treapta pentru articole delicate Inalbirea, curatarea chimica sau uscarea la masina sunt interzise. Calcare usoara pe dos.


D-ZERO DOCKERS twill stretch pentru barbati

D-ZERO DOCKERS twill stretch pentru barbati (Dockers)

Barbati / Pantaloni, pantaloni scurti, bermude
DESCRIERE - Croiala ajustata. - Betelie cu bride inchisa cu nasture inscriptionat. - Slit cu fermoar. - 2 buzunare oblice in fata si 2 buzunare la spate cu paspoal si nasturi. - La baza aprox. 19 cm. COMPOZITIE - Twill stretch 98% bumbac, 2% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Spalare pe dos la masina la 40.



Pantaloni battle barbati marimi 36 - 52

Pantaloni battle barbati marimi 36 - 52 (3 Suisses Collection)

Barbati / Pantaloni, pantaloni scurti, bermude
DESCRIERE - Betelie cu 7 nasturi si 6 bride. - Slit cu fermoar. - Cusatura la genunchi in fata si la spate cu pense in fata sub genunchi. - 2 buzunare oblice cu burduf placat laterale cu clapa cu nasturi. - 2 buzunare din paspoal cu clapa cu nasturi la spate. - Spate accesorizat. - Dacron cusut cu broderie vultur pe betelie. COMPOZITIE - 100% bumbac canvas.



Pantaloni reglabili prin catarama

Pantaloni reglabili prin catarama

Barbati / Pantaloni, pantaloni scurti, bermude
Pana la 8 cm confort datorita beteliei reglabile prin catarama ! Pantaloni din poliester : material ce se muleaza in functie de miscari si foarte usor de intretinut! Slit cu nasturi. 2 buzunare italiene + 1 buzunar la spate cu paspoal si nasturi. Baza nefinisata. Se spala la masina la 30 C. Se calca usor. Lung.int. aprox. 85 cm. 100% poliester.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Pantaloni drepti cu buzunare italiene

Pantaloni drepti cu buzunare italiene

Barbati / Pantaloni, pantaloni scurti, bermude
Pantalonii drepti raman elementul de baza al dulapului, asigura in acelasi timp o latura de relaxare cu un polo, cat si un stil mai sic asociat cu o camasa. Confectionat dintr-un material elastic si o centura elastica pentru un confort apreciabil. Slit cu fermoar si nasture. 2 buzunare stil italian. Pe spate, 2 buzuunare tivite. Partea de jos tivita. Lungime aprox. 77 cm. 98% bumbac, 2 % elastan. Disponibil pe masuri mari. Garantie 1 an.