answear.ro%20

Camasi din colectia Blancheporte

Camasa dama flanel - lot de 3

Camasa dama flanel - lot de 3

Moda Femei / Bluze, Camasi
Aceasta camasa din flanel fin si cald va va oferi confortul de care aveti nevoie zilnic. Camasa dama vanduta in lot de 3 2 cu carouri si 1 uni. Deschidere cu nasturi. Pense pe piept. Maneci lungi finisare incheietura cu nasturi cu pliu. Lungime aprox.68 cm. Flanel 100% bumbac. Garantie 1 an.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


Camasa dama flanel maneci lungi

Camasa dama flanel maneci lungi

Moda Femei / Bluze, Camasi
Aceasta camasa din flanel fin si cald va va oferi confortul de care aveti nevoie zilnic. Uni sau in carouri, alegeti culoare preferata a camasii! Camasa de dama. Deschidere cu nasturi. Pense pe piept. Maneci lungi finisare incheietura cu nasturi cu pliu. Lungime aprox.68 cm. Flanel 100% bumbac. Garantie 1 an.
Camasa cu umeri

Camasa cu umeri

Moda Femei / Bluze, Camasi
Aceasta camasa joaca un rol important in domeniul rock si glamour. Camasa ridicata pe umeri. Guler tunisian cu banda de nasturi. Pense pe piept. Maneci lungi 3/4. Lungime aprox. 69 cm. Pliu plat la spate pentru o line draguta. Lungime 73 cm. 100% viscoza lejera. Garantie 1 an.
Camasa de blugi

Camasa de blugi

Moda Femei / Bluze, Camasi
Camasa de blugi cu aplicatii la umeri in fata. 2 buzunare fantezie placate la piept.Maneci lungi ce se pot scurta prin siret si nasture. Frumoase finisaje contrastante cu paspoal. Lung. de la 69 la 78 cm in functie de marime. Denim 100% bumbac.
Camasa satin uni

Camasa satin uni

Moda Femei / Bluze, Camasi
Alegeti eleganta acestei camasi superbe si finetea satinului care le compune. Este o adevarata incantare pentru ochi si pentru piele! Camasa din satin uni. Guler stil camasa. Maneci lungi terminate cu o manseta cu nasturi. Inchis in fata cu nasturi. Pense pe piept. Baza usor rotunjita, aplecata pe margini. Lungime aprox 72 cm. 100% poliester. Exista in culoarea uni. Garantie 1 an.


Camasa cu carouri

Camasa cu carouri

Moda Femei / Bluze, Camasi
Aceasta camasa conjuga la feminin genul masculino iubim ! Camasa in carouri. Inchidere in fata cu nasturi. Aplicatie la umeri in fata. Buzunare la piept clapa cu nasturi. Pense la piept + pense de cambrare in fata si la spate. Maneci lungi 2 nasturi la mansete. Baza rotunjita. Lung. 66 la 75 cm in functie de marimi. 100% bumbac.Camasa satin imprimeu animal

Camasa satin imprimeu animal

Moda Femei / Bluze, Camasi
Adoram imprimeul animal al acestei superbe camasi si suntem innebuniti de finetea satinului care il compune. Camasa din satin ridicat de un imprimeu animal. Guler stil camasa. Maneci lungi terminate cu o manseta cu nasturi. Inchis in fata cu nasturi. Pense pe piept. Baza usor rotunjita, aplecata pe margini. Lungime aprox 72 cm. 100% poliester. Exista in culoarea uni. Garantie 1 an.Camasa din panza cu imprimeu

Camasa din panza cu imprimeu

Moda Femei / Bluze, Camasi
O camasa superba cu imprimeu cu motivul de a inspira stilul "liberty" ! Camasa din panza cu imprimeu. Guler camasa. Maneci lungi ce se pot rula. In intregime cu nasturi. Finisaje frumoase cu bie contrastant. 2 buzunare placate la piept. Lungime aprox. 72 cm. Panza 100% bumbac.
Camasa imprimata

Camasa imprimata

Moda Femei / Bluze, Camasi
Elementele sunt peste tot in acest sezon si insotesc chiar si camasile noastre. Camasa imprimata cu interior mansete, de la platca la nasturi si de la picioare la gulerul contrastant. Inchidere cu nasturi. Buzunare pe piept. Maneci lungi 3/4. Lungime aprox. 69 cm. 100% bumbac. Garantie 1 an.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Camasa imprimeu Vichy

Camasa imprimeu Vichy

Moda Femei / Bluze, Camasi
Iata o camasa cu un look casual stilat care aduce imprimeul vichy in prim plan pe scena! Elementul de indragostire al Veronicai: Imi plac imprimeurile vichy ale acestei camasi, care sunt foarte la moda! Camasa imprimata cu interior mansete, de la platca la nasturi si de la picioare la gulerul contrastant. Inchidere cu nasturi. Buzunare pe piept. Maneci lungi 3/4. Lungime aprox. 69 cm. 100% bumbac. Garantie 1 an.