fashiondays.ro

Bucuria de a dărui cadoul de Crăciun!

cadouri_de_sarbatori

Ştim în fiecare an că luna decembrie este luna cadourilor, cu toate acestea parcă suntem defiecare dată luate prin surprindere când vine momentul să alegem cadourile de Crăciun pentru cei dragi. Ceva modern si practic pentru iubit, ceva elegant pentru mama, un cadou stilat pentru prietena ta cea mai bună… Si, desigur, o mică atenţie pentru ţine, ceva care să-ți completeze impecabil ținuta de Revelion, dar la care să poți apela și cu altă ocazie.

ECCO îţi vine în ajutor cu cele mai bune sugestii de cadouri de Crăciun, pantofi, genţi şi accesorii create de designeri scandinavi în renumitul stil minimalist ECCO şi adunate în colecţia exclusivă de cadouri ECCO Holiday.

Şi, pentru că ECCO înseamnă calitate până în cel mai mic detaliu, cadourile de Crăciun pe care le vei cumpăra din magazinele ECCO vor fi frumos împachetate într-un ambalaj special, creat exclusiv pentru sărbătorile de iarnă de către designerul danez David Andersen, un nume aplaudat pe podiumurile internaționale de modă pentru colecțiile sale couture și ready-to-wear.

geanta_ecco_dernageanta_ecco_elrosaecco_firenze


Colecţia ECCO Holiday vine cu o mulţime de modele de genţi şi clutch-uri în culorile sărbătorilor de iarnă – roşu, alb şi negru. Elegant şi clasic, cluch-ul ECCO Derna are cureaua detaşabilă, astfel încât poţi să îl transformi oricând dintr-un accesoriu de zi într-unul de ocazie, iar interiorul bine compatimentat te va ajuta să îţi găseşti uşor cheile sau telefonul atunci când ai nevoie de ele.

Clutch-ul ECCO Elrosa, sofisticat, de inspiraţie retro, va deveni preferatul tău pentru ţinutele de party, deoarece poate fi asortat atât la rochii, cât şi la pantaloni. Este discret, dar îţi oferă destul spaţiu pentru a lua cu tine la petrecere toate lucrurile de care ai nevoie.

De ce să ai o geantă de zi şi una de seară când există ECCO Firenze, care poate fi şi una, şi alta? Dacă îi foloseşti cureaua, este perfectă pentru un look rafinat şi elegant de zi, iar dacă o foloseşti pe post de clutch, devine accesoriul perfect pentru o ţinută de seară sofisticată.

geanta_ecco_denio_maroecco_geanta_denio_negrugeanta barbati gama denio


Cadoul de Crăciun pentru bărbatul din viaţa ta nu va mai sta sub semnul întrebării odată ce vei descoperi noile modele de genţi ECCO Denio. Disponibile în varianta crossbody, messenger sau shopper, genţile ECCO Denio sunt confecţionate din piele naturală şi au un design masculin minimalist care satisfice chiar şi cele mai pretenţioase gusturi.

Genti & Accesorii | genti posete portmonee cureleGenti & Accesorii | genti posete portmonee cureleGenti & Accesorii | genti posete portmonee curele


Vrei să dăruieşti unei doamne ceva elegant şi de calitate? Fie că e vorba despre mama, sora, mătuşa sau prietena ta, îi va face plăcere să primească în dar o curea sau un portofel. Sunt accesorii de care fiecare dintre noi are nevoie, de aceea ECCO a adunat în colecţia sa de cadouri de Crăciun curele şi portofele din piele de cea mai bună calitate. Pe lângă avantajul de a fi în culorile sezonului, aceste accesorii sunt delicat împodobite cu detalii metalice, ceea ce le conferă un plus de eleganţă.


Genti & Accesorii | genti posete portmonee cureleGenti & Accesorii | genti posete portmonee cureleGenti & Accesorii | genti posete portmonee curele


Colecţia de cadouri de Crăciun ECCO Holiday este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Târgu Mureş, Sibiu, precum şi în magazinul online,click aici

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/descopera-bucuria-de-a-darui-cadoul-perfect-de-craciun/