dyfashion.ro

Cumpara o rochie eleganta online

Rochii elegante online

Rochie Eleanor Black ( )

Esti adepta rochitelor clasice? Alegerea perfecta este aceasta rochie midi Eleanor. Este realizata ca si cum ar fi din doua piese, partea superioara remarcandu-se prin decolteul din dantela si volanasele usor incretite din partea centrala, iar fusta se pliaza pe corp, reusind sa puna accent pe formele corpului.
Disponibila pe alb,negru si visiniu!





Rochii elegante online

Rochie Neckline ( )

Rochite /
Bucurati-va pe deplin de eleganta oferita de dantela. O rochie de ocazie croita doar din dantela, in care te vei simti eleganta. Stratul inferior de material nu acopera manecile si nici zonele superioara si inferioara, astfel ca transparenta dantelei creaza un aspect usor misterios, perfect pentru a pune in evidenta silueta feminina.
Material: 95% polyester + 5 spandex




Rochii elegante online

Rochie Hot Red ( )

Rochite /
Rochie de club Hot, perfecta pentru a atrage cu usurinta atentia. Rochia croita pentru a se mula pe formele corpului si decolteul iti vor oferi o alura extrem de sexy. Eleganta este oferita de manecile lungi si liniile simple.
Material: 100% poliester





Rochii elegante online

Rochie Berdine ( )

Rochite /
Rochia de seara Berdine se prezinta cu un design modern, ideala pentru doamnele si domnisoarele care apreciaza stilul nou. Rochia este realizata din dantela, oferind eleganta clasica data de acest material, dar specialul este adusde manecile largi, care se imbina perfect cu intregul piesei vestimentare.
Material: polyester + spandex

Alege din colectia de Rochii elegante online, click aici


Rochii elegante online

Rochie Arlen Nude ( )

Rochite /
Cea mai provocatoare rochie croita din dantela, care va reusi sa iti evidentieze corpul intr-un mod placut si sexy. Rochie de club cu design indraznet cu decolteu adanc in forma de V stilizat si spatele gol. Dantela acopera un corset care se muleaza perfect pe corp, iar pietrele ce decoreaza rochia, vor straluci pentru un plus de contrast.Material: 95% polyester + 5% spandex
Disponibila pe rosu, verde sau crem.



Rochii elegante online

Rochie Brooklyn ( )

Rochite /
Rochia de seara Brooklyn te va scoate in evidenta intr-un mod stralucitor. Obiect vestimentar realizat din material tip paiete, care va straluci indiferent de sala in care te vei afla. Rochia fara maneci este croita dintr-un material care cade usor pe corp, reusind sa iti puna in evidenta formele trupului.
Material: polyester + spandex




Rochii elegante online

Rochie Belluci ( )

Rochite /
Rochie sexy din dantela, care te va face sa te simti minunat. Desi acopera in intregime zona superioara a corpului, aceasta se lasa usor pe trup reusind sa iti scoata in evidenta silueta corpului. Dantela ofera un aer clasic si elegant, pentru a petrece o seara speciala in care te vei simti aparte.
Material: 95% polyester + 5% spandex




Rochii elegante online

Rochie Andreea ( )

Rochite /
Rochia Andreea este un obiect vestimentar elegant, ce se remarca prin design-ul modern, simplist. Conceputa pentru a combina doua tipuri de material, in partea superioara fata rochia fiind croita din dantela cu motive florale, oferind un aspect usor vintage. Rochie fara maneci, cu spatele acoperit se remarca prin materialul care ofera un aspect elegant, fiind o piesa vestimentara pentru un eveniment cu adevarat special.Material: poliester si spandex




Rochii elegante online

Rochie Bleach ( )

Rochite /
Rochie scurta cu aspect vintage de care sigur te vei indragosti. Rochie ce ia formele corpului, croita din dantela cu o captuseala ce ofera confort pe toata durata purtarii acestui obiect vestimentar. Eleganta este oferita si de manecile din dantela transparenta, care aduce si un plus de mister in acelasi timp, alaturi de zona superioara spate, care, de asemenea, este acoperita doar cu dantela transparenta.
Material: poliester si spandex




Rochii elegante online

Rochie Freely ( )

Rochite /
Rochia Freely este confectionata din tesatura usor elastica de inalta calitate, ce te va face sa te simti confortabila si sexy in acelasi timp. Rochia se intinde perfect pe corp, reusind sa scoata in evidenta formele trupului, puse in evidenta si prin prisma liniilor albe care se intind in cele mai importante zone.
Material: poliester si spandex