dyfashion.ro

Bluze si helanci deosebite pentru femei

Bluze_femei_Catalin_Botezatu

Helanca femei de calitate superioara

Bluze femei
Considerat un articol de imbracaminte nonconfomist, helanca se afla intr-o plina ascensiune in sezonul toamna iarna 2014/2015. Creat dintr-un material incredibil de moale si usor, iti ofera o senzatie de confort maxim, fiind catifelat pe piele. Este modern si usor de purtat, se asorteaza cu orice de la fuste la pantaloni eleganti sau chiar jeansi. Gulerul drapat iti ofera un plus de elganta. Compozitia: 92% bumbac, 8% elastan. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.

BLUZE DAMA OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE, CLICK AICI

Bluze_femei_Catalin_Botezatu

Pachet Pantaloni + Helanca+ Hanorac Femei 

Pachete Promoionale
Pantaloni trening Confort si calitate la superlativ! Pentru ca ai nevoie de pantalonii perfecti la care sa poti asorta orice articol sport Catalin Botezatu, noi iti venim in ajutor. Poarta-i la sport, dupa munca sau in excursii si zambeste atunci cand te complimenteaza lumea! Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% bumbac, 5% elastan Helanca femei Helanca este perfecta pentru a fi purtata cu o fusta dar si cu un jeans. Executata din bumbac 92% si 8% elastan bluza de corp ofera un confort marit. Hanorac femei Dulci ca niste bombonele, colorate si vesele! Vorbim despre noile hanorace disponibile intr-o paleta extrem de larga de culori. Materialul este super-moale si confortabil, dar si calduros si trendy. Sunt un must have pentru fetele active, care isi doresc sa si arate bine atunci cand se relaxeaza. Nu te-am convins? Atunci trebuie sa stii ca aceste modele personalizate Catalin Botezatu sunt in EDITIE LIMITATA! Asa ca vei fi cu adevarat deosebita imbracata in ele. Alege si tu culoarea preferata! Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 100% bumbac


Bluze_femei_Catalin_Botezatu

Helanca din bumbac

Bluze femei
Helanca este perfecta pentru a fi purtata cu o fusta dar si cu un jeans. Executata din bumbac 92% si 8% elastan bluza de corp ofera un confort marit.








Alege din colectia de bluze femei, click aici