Idei de Cadouri pentru Craciun

Cadouri_Craciun

Ornament de Craciun - Om de Zapada cu led (Alexer)

Ornament de Craciun - Om de Zapada cu led. Ornamentele de Craciun sunt cadouri deosebite, menite sa-ti infrumuseteze sarbatorile de iarna, atat tie cat si familiei tale.

Cadouri_Craciun

Decoratiuni Craciun Set 12 piese lemn (MO)

Cadouri Craciun
Decoratiunile din lemn pentru bradul de Craciun sunt foarte apreciate, in special de copii. Asa ca fa-le o bucurie si printre globuri si beteala, agata in brad si aceste ornamente din lemn: ingerasi, reni, stelute, saniute, etc. Sigur vor deveni preferatele copiilor.Cadouri_Craciun

Saculet pentru cadouri Mos Craciun Exciting (Inspirion)

Cadouri Craciun
Un Saculet pentru cadouri Mos Craciun Exciting, da o nota de veselie cadoului oferit de tine! Saculetul are snur de inchidere, care protejeaza continutul.Idei de Cadouri pentru Craciun,click aici


Cadouri_Craciun

Cana ceramica motiv Craciun - CX1326-05 (MO)

Cadouri Craciun
Acesta frumoasa cana de cafea cu reni, este un cadou unic, care se poate personaliza in partea superioara a canii, pe spatiul alb. Aceste cani, sunt excelente cadouri personalizate pentru sfarsit de an!

Cadouri_Craciun

Ornament de Craciun in forma de cadou rosu cu LED (Alexer)

Cadouri Craciun
Acest Ornament de Craciun in forma de cadou rosu cu LED este o decoratiune superba cu lumina intermitenta rosu-albastru, pe care o poti agata in bradul de Craciun

Cadouri_Craciun

Ornament Mos Craciun cu led (Alexer)

Cadouri Craciun
Ornament Mos Craciun cu led. Fie ca esti acasa sau la birou, da o nota in plus de veselie si sarbatoare incaperii cu acest minunat Ornament Mos Craciun cu led.Cadouri_Craciun

Cana ceramica Mos Craciun CDT-93985 (Stricker)

Cadouri Craciun
Cana ceramica Mos Craciun CDT-93985. Foarte frumoasa, pe fundal alb, aceasta cana ceramica cu Mos Craciun se poate personaliza la cerere cu logo-ul firmei.

Cadouri_Craciun

Cana ceramica Mos Craciun CDT-93929 (Stricker)

Cadouri Craciun
Super cadou! Cana ceramica Mos Craciun CDT-93929. O cana vesel colorata si foarte animata cu un Mos Craciun voios... ho, ho, ho...dragii mosului!


Idei de Cadouri pentru Craciun,click aici


Cadouri_Craciun

Costum Mos Craciun pentru sticla de vin Good Looking (Inspirion)

Cadouri Craciun
Acest costum Mos Craciun pentru sticla de vin Good Looking este format din jacheta tip vesta, care se poate personaliza si o caciula de mos.
Cadouri_Craciun

Ornament de Craciun in forma de cutie cadou cu LED (Alexer)

Cadouri Craciun
Ornament de Craciun in forma de cutie cadou cu LED. Aceasta decoratiune pentru bradul de Craciun este o cutie cadou in miniatura cu fundita rosie, luminata cu led.

Cadouri_Craciun

Calendar de Craciun din lemn cu ursulet (MO)

Cadouri Craciun
Un cadou practic, util si dragut. Realizat din lemn, vesel colorat, se poate personaliza deasupra cifrelor cu logo-ul firmei tale.


Cadouri_Craciun

Lumanare decorativa in suport de sticla cu motive de Craciun (Stricker)

Cadouri Craciun
O lumanare decorativa in suport de sticla cu motive de Craciun va da o nota de caldura in plus mesei festive aranjate cu atata drag de tine pentru familia taCadouri_Craciun

Platou ceramic cu design de Craciun (Stricker)

Cadouri Craciun
Platou ceramic cu design de Craciun. Dimensiuni: 150 x 160 x 23 mm.Idei de Cadouri pentru Craciun,click aici


Cadouri_Craciun

Cani espresso set 12 bucati - rosu (MO)

Cadouri Craciun
Un minunat set de cesti pentru espresso, de culoare rosie, decorat cu Mos Craciun si fulgi de nea, prezentat in cutie cadou. Contine 6 cani espresso cu 6 farfurioare asortate. Ofera-l in dar unor persoane deosebite.


Cadouri_Craciun

Cani din portelan pentru cafea (MO)

Cadouri Craciun
Savureaza-ti cafeaua aromata, impreuna cu persoana iubita din aceste minunate cani din portelan, pe care le poti si personaliza cu numele persoanei dragi sau cu logo-ul companiei. Un cadou excelent pe care sa-l oferi de Craciun!Cadouri_Craciun

Ren din plus cu tricou (MO)

Cadouri Craciun
Cine nu-l iubeste pe renul Rudolf, ajutorul Mosului? Cred ca toata lumea il adora. Ofera-l ca si cadou personalizat de Craciun copiilor angajatilor tai. Personalizarea se face pe tricou!

Cadouri_Craciun

Ursulet din plus alb MO (MO)

Ursuletul din plus alb, te duce cu gandul la zapada, frig, iarna. Dar acest simpatic ursulet de Craciun, te va face sa indragesti si acest anotimp, care are frumusetea lui!


Share/Bookmark

0 comentarii: