dyfashion.ro

Pantofii potriviţi petrecerilor de iarnă

Pantofi ECCO eleganti pentru petreceri
Se ştie că pantofii contribuie în mare măsură la succesul unui look vestimentar, cu atât mai mult când este vorba despre o ţinută de petrecere.La astfel de ocazii, pe lângă faptul că trebuie să arăţi minunat, e important să te şi simţi bine, să poţi să dansezi şi să socializezi cât e noaptea de lungă.Tocmai de aceea, pantofii sunt secretul unei look de party şic, elegant şi sofisticat.Dacă sunt de calitate şi bine asortaţi cu restul ţinutei, te vor scoate în evidenţă atât prin postura graţioasă pe care o vei avea, cât şi prin simţul estetic de care dai dovadă.

Pantofii cu toc subţiază şi alungesc piciorul, astfel încât orice siluetă va părea mai suplă şi mai feminină.

Când ai în picioare nişte pantofi în care te simţi confortabil, întregul corp se relaxează, se mişcă liber şi graţios.Îţi doreşti mai mult de la pantofii tăi cu toc? Pe lângă un aspect impecabil, să fie atât de confortabili încât să îi poţi purta de dimineaţa până seară, iar la petreceri să poţi dansa fără griji? Pantofii ECCO Turino sunt perfecţi pentru tine! Clasici şi eleganţi, sunt ideali pentru ţinutele office, dar au şi detalii sofisticate care îi recomandă pentru ocaziile speciale. Aceşti pantofi te vor face să străluceşti în noaptea de Revelion!

Pantofi dama rosii piele ECCO Turino Pantofi dama negri piele ECCO Turino Pantofi eleganti dama piele lacuita ECCO Turino
 
Şi, pentru ca iubitul tău să fie la acelaşi nivel de eleganţă şi stil, dăruieşte-i pantofii ECCO Faro. Confecţionaţi din piele naturală cu un luciu discret, au un design uşor de integrat în orice ţinută business sau formală.

Pantofi business maro cu siret pentru barbati ECCO FaroPantofi business piele pentru barbati ECCO Faro
Pentru a te simţi bine şi a arăta minunat la orice petrecere, alege pantofii din piele de calitate, cu design modern şi calapod confortabil. Indiferent ce haine porţi, vei arăta de milioane!

Descoperă pantofii perfecţi pentru petrecerile de iarnă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Târgu Mureş, Sibiu si Piteşti precum şi în magazinul online ecco-shoes

Despre ECCO:

Peste 350 de milioane de perechi de pantofi ECCO au păşit pe Pământ începând cu 1963, când Karl Toosbuy a fondat compania în Danemarca. ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie – de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, în fabricile sale proprii, până la livrarea acestora în magazinele sale. 

Filozofia designului scandinav ECCO, „Pantoful trebuie să se adapteze piciorului”, ghidează întreaga companie. ECCO creează încălţăminte confortabilă, funcţională, elegantă, genţi care nu se demodează, accesorii, curele, portmonee şi produse pentru întreţinerea încălţămintei. Încă de la înfiinţare, ECCO are sediul central în Danemarca şi are peste 19.500 de persoane angajate din 50 de naţionalităţi din întreaga lume. Produsele ECCO pot fi găsite în cele 1.100 de magazine ECCO şi în 14.000 de alte puncte de vânzare din 91 de ţări.

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/cu-pantofii-potriviti-vei-fi-vedeta-petrecerilor-de-iarna/