fashiondays.ro

Tinute pentru party-ul de Craciun

Luna decembrie este prin excelenta o luna speciala cu foarte multe evenimente,este ultima luna din an si cu siguranta cea mai buna luna,nu-i asa?

Tot in aceasta luna sunt si foarte multe petreceri de Craciun pe care firmele le organizeaza si este pana la urma un prilej de relaxare,dupa un an de munca,este un moment  bun ca angajatii,angajatorii sa se apropie uniid e altii,sa-si dea “haina’ de servici jos si sa lase sa se vada  omul in esenta lui,este  un prilej  de bucurie ca vine vacanta si  evident ca atunci cand suntem anuntate ca avem petrecere intrebarea urmatoare este “Cu ce ne imbracam la petrecerea de Craciun”?

Daca acasa  poate este un pic mai simplu aici trebuie sa aigrija la tinuta si sa tii cont si de locatie,de ora,de colegi si trebuie  sa adopti o tinuta cat mai casual dar cumva eleganta si feminine dar nu sexy sau provocatoare  ca sa nu lasi loc de interpretari.

Evident ca putem alege si rochii casual  asortate cu niste coliere mai extravagante si pantofi cu toc ,dar putem allege si pantaloni de piele  asortate  cu niste bluze glamour plus cizme  sau pantofi cu toc  sau fuste mai sophisticate  cu camasi casual asortate cu esarfe si lanturi.

Trebuie alese niste tinute   care sa nu fie office   dar  sa fie  cumva altfel si sa  ne simtim in acelasi timp relaxate,frumoase  si special.

Cred ca nu trebuie sa va amintesc ca atitudinea  e totul   si chiar poate sa   contureze  viitorul.Si cel mai important  este sa te simti bine in pielea ta,hainele sau tinutele  nu pot decat sa confirme asta si sa-ti dea  un plus de incredere  si siguranta.
LaFemme  v-a pregatit mai multe  modele  de rochii,pantaloni cu bluze  sau camase,fuste  si topuri  care ar fi potrivite  pentru petrecerea  de Craciun cu firma.

Si …. sa nu uitati sa fiti punctuale!Punctualitatea  este pana la urma esenta vietii.Gata tinuta ,aruncati o jacheta pe deasupra,zambiti   si plecati fericite la petrecere.



rochie_tunica_albastra_cu_aplicatii_003ar
salopeta_lunga_albastra_h8397ar

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2014/12/tinute-pentru-petrecerea-de-craciun/