fashiondays.ro

Poate fi rochia de petrecere ideala

Rochita Lucia ( )

Rochita Lucia ( )

Frumusetea trupului iti va fi pusa si mai mult de aceasta rochie mini. A fost croita pentru a se mula usor pe corp, reusind astfel sa iti puna in evidenta silueta, rochia prezetand zone din material transparent pentru un plus de mister si pasiune. Insertiile din zona frontala si manecile lungi sunt caracteristicile ce fac din aceasta rochie una exceptionala.
Material: 95% polyester + 5% spandex


Rochita Ines Bleumaren ( )

Rochita Ines Bleumaren ( )

Rochite /
Rochie lunga de ocazie cu design spectaculos, ideala pentru evenimentele cu adevarat speciale. Obiect vestimentar ce ofera o eleganta aparte, croita insa cu design modern, pentru a scoate in evidenta formele trupului si senzualitatea feminina. Rochia acopera un singur umar, astfel ca bustul este scos usor in evidenta. Vei fi si mai provocatoare datorita taieturii de pe laterala. Iar stralucirea iti este adusa de paietele incrustate pe o laterala, cat si pe banda ce acopera umarul.
Material: polyester + spandex


Rochita Alona White ( )

Rochita Alona White ( )

Rochite /
Rochia Alona iti va oferi o postura seducatoare si provocatoare in acelasi timp. Vine cu un design cu adevarat surprinzator, rochia pana in zona posteriorului inclusiv este croita din material ce se muleaza perfect pe formele corpului, continuand cu un material transparent, ce lasa la vedere picioarele. In dreptul gleznelor rochia se prezinta cu o banda din material clasic, pentru un plus de deisgn modern.
Material: 95% polyester + 5% spandex.Disponibila pe alb sau negru.


Rochita Eber Black ( )

Rochita Eber Black ( )

Rochite /
Rochie de ocazie cu design modern, pentru a impresiona cu simpla prezenta. Rochie eleganta cu umeri lasat si decolteu in V stilizat si maneci lungi, se remarca prin cele doua zona complet diferite. Zona superioara este acoperita dintr-un material ce cade usor pe corp, iar de la posterior in jos, rochia este croita dintr-un material transparent, fiind completata de doua benzi opace de dimensiuni diferite.
Material: 95% polyester + 5% spandex.Disponibila pe alb sau negru.


Rochita Fantastic Pink ( )

Rochita Fantastic Pink ( )

Rochite /
Cu rochita Fantastic nu poti avea o alta aparitie decat una fantastica. Rochie midi cu un design chic si sofisticat, ce se muleaza pe corp, punand in valoarea formele perfecte ale trupului. Fiind croita din material moale, acesta ofera confort, fiind ideala pentru a fi purtata intreaga seara.
Disponibila pe roz si negru!

Oferta Rochii de ocazie/Rochii de seara,click aici

Rochita Goos Pink ( )

Rochita Goos Pink ( )

Rochite /
Rochie de club in culori vii placute, croita din dantela cu motive florale. O rochie cu design simplist, te va face sa te simti o persoana delicata. Manecile din dantela transparenta si spatele gol ofera un aer misterios si sexy.
Material: poliester si spandex




Rochita Sophia Blue ( )

Rochita Sophia Blue ( )

Rochite /
Rochita Sophiecu aer feminin si tenta vintage, iti va oferi increderea si prospetimea de care ai nevoie facandu-te sa te simti bine in pielea ta. Aceasta are un design indraznet datorita spatelui decupat si accesorizat cu mai multe randuri de margele. De asemenea, manecile sunt lungi din dantela neagra iar decolteul rotund.
Disponibil pe negru, rosu, albastru si alb.



Rochita Celest Turcoaz ( )

Rochita Celest Turcoaz ( )

Rochite /
Aceasta este o rochie de seara chic, ideala pentru a o imbraca fie pentru o petrecere intre prieteni, fie pentru o cina romantica alaturi de persoana iubita. Rochia este inspirata de trendul chic, partea superioara fiind creata din dantela cu motive florale, in timp ce partea inferioara are ca principal atu un voal suprapus peste fusta mini, oferind un echilibru intre top si fusta. Rochia imbina perfect finisajele clasice cu cele moderne, rezultatul final fiind un obiect vestimentar care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba.


Rochita Serenity Lavender ( )

Rochita Serenity Lavender ( )

Rochite /
Puteti face comanda si va contactam cand expediem catre dvs! Top satenat, foarte elegant, fara bretelute, cu inchidere dupa gat ce face ca linia umerilor sa arate perfect, asortat placut la o fusta dreapta, crem, cu talie inalta si doua buzunare frontale. Cureaua stralucitoare se potriveste perfect la noua ta tinuta, acum la un pret special ce nu trebuie sa il ratezi.
Disponibila pe roz, mov, bleu si rosu


Rochita Danielle ( )

Rochita Danielle ( )

Rochite /
Dantela este un material in trend si tu trebuie sa fii in pas cu moda. Dantela este completata de un material opac, ce se imbina perfect cu dantela transparenta. Eleganta acestei piese vestimentare este data si de cureaua din satin, ce invaluie mijlocul trupului.