dyfashion.ro

Top parfumuri online

TOP_PARFUMURI_AVON

Apă de parfum Little Black Dress 

Top parfumuri online
Descriere :Apă de parfum sofisticată din familia floral-orientală, creată pentru femeia mereu elegantă care apreciază șarmul etern al clasicei rochii negre, al perlelor fine și al unui parfum rafinat.
CATEGORIA FLORAL-ORIENTALĂ
Dragoste la prima vedere !
Din primul moment in care am avut ocazia de a incerca acest produs, m-am indragostit. Pana in acest moment, parfumurile din gama "Little ... dress" raman preferatele mele! Nu este o aroma prea dulce ori prea puternica, este o combinatie perfecta care rezista pe durata intregii zile. Este perfect ca si parfum pentru zi dar si pentru noapte. Recomand!

PARFUMURI ORIGINALE ONLINE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


TOP_PARFUMURI_AVON

Apa de parfum Rare Pearls 

Top parfumuri online
Descriere:Note unice de lemn de trandafir, prună, miere şi piper învăluite de note florale, cum ar fi cele ale magnoliei, şi de acorduri de mosc, santal şi patchouli.
Categoria florală
Este un parfum rafinat si care persista,m-am indragostit de el...Este unul din cele mai reusite parfumuri AVON! incearca-l si nu vei regreta, de asemenea pentru cei dragi tie...poate fi cadoul perfect,



TOP_PARFUMURI_AVON

Apă de toaletă Passion Dance 

Top parfumuri online

Descriere: Inspirat de cel mai pasional dans, tangoul argentinian, acest parfum dezvăluie latura senzuală a femeilor, seducând cu acordurile sale vibrante la fel ca o femeie. Este format din note florale şi fructate de grepfrut, papaya, nufăr, iasomie, narcisă şi trandafir. La baza parfumului vei descoperi note de ambră, muşchi verde şi patchouli.
CATEGORIA FLORAL-ORIENTALĂ
Miros imbietor
Miros aparte & exotic, personal mi se pare in stilul EDT barbatesti: fresh si sexi. Perfect pentru doamnele care NU se dau in vant dupa parfumurile dulci.



TOP_PARFUMURI_AVON

Apă de parfum Treselle 

Top parfumuri online
Descriere: Aroma florală senzuală şi bogată combină note de vârf formate din piper şi lemn-dulce, note de mijloc formate din tuberoză, lotus şi trandafir şi note de bază formate din mosc, orhidee tigrată şi iris. Parfumul este ideal pentru femeile încrezătoare în propriile puteri, optimiste şi foarte feminine.
Categoria florală
l-am incercat!
cu acorduri florale irezistibile iti descoperi latura ,,provocatoare"



TOP_PARFUMURI_AVON

Apă de parfum Christian Lacroix Rouge 

Top parfumuri online
Descriere:Note proaspete de citrice și condimente care te invită să descoperi inima florala a parfumului învăluită de note delicioase de cașmir.
Categoria: floral-chypre
E cel mai bun pe care l-am incercat! E un parfum care ma caracterizeaza. De cate ori este in oferta,mi-l comand.


PARFUMURI ORIGINALE ONLINE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

TOP_PARFUMURI_AVON

Apa de parfum Today TOMORROW Always

Top parfumuri online
Descriere: Arome delicate si subtile de patchouli, iasomie indiana, lemn de santal si palisandru care te fac sa stralucesti ca atunci când esti îndragostita.
Categorie: oriental-lemnoasa
Parfumul meu preferat
E un parfum genial care într-adevăr rezistă. Are un preț destul de accesibil și își merită banii! Pentru mine este mai mult decât potrivit.



TOP_PARFUMURI_AVON

Apă de parfum Avon Femme 50ml 

Top parfumuri online
Descriere: Notele delicioase de pară se îmbină cu acordurile opulente de magnolie și căldura ambrei într-o compoziție elegantă care va transforma fiecare moment al zilei într-un pas pe covorul roșu.
Categoria floral-fructată.
Miroase bine si persista!
Mi-a placut foarte mult acest parfum.cred ca este singurul parfum pe care l-am consumat in intregime.L-am luat la oferta in set si a fost foarte avantajos.Sper sa nu il strice cumva.



TOP_PARFUMURI_AVON

Apă de parfum Premiere Luxe 

Top parfumuri online
Descriere: Lumea este a ta! Este ispititor, strălucitor si extravagant. Atragi toate privirile cu un amestec incitant de note florale îmbrăţişate de arome luxuriante de lemn de santal.
Categoria floral-chypre; note principale:magnolie, iasomie, gardenie "
Pentru această aromă unică am ales ingrediente preţioase care te învăluie în note florale exuberante şi atingeri luxuriante şi senzuale. Toate pentru ca tu să simţi că întreaga lume este la doar câteva note depărtare."Vincent Schaller, Parfumier Firmenich French Fragrance House
Il recomand cu incredere! Abia am primt parfumul, si sunt incantata. Il recomand!


TOP_PARFUMURI_AVON

Apă de parfum Avon Luck pentru Ea 

Top parfumuri online
categoria floral-orientală note principale: bergamotă, regina nopții, lemn de santal
Citricele se împletesc printre note de regina nopții și acorduri lemnoase, într-o compoziție care îți amintește că orice vis poate deveni realitate. Maria Sharapova "Să îți depășești limitele, să pui pasiune în tot ceea ce faci, acestea sunt motto-urile mele! Însă, ca orice femeie, am și eu micul meu secret, care îmi dă aripi și mă face să pățesc cu încredere pe terenul de tenis sau pe covorul roșu! Transformă fiecare șansă în reușită cu Avon Luck!"
Un parfum special O aroma placuta, indrazneata...m-a cucerit. Si sticluta e superba


TOP_PARFUMURI_AVON

Apă de parfum Premiere Luxe Gold Blush 

Top parfumuri online
categoria:chypre-florală note principale: trandafir, iasomie, patchouli
Parfumează serile speciale cu un cocktail de acorduri de iasomie, orhidee și trandafir, puse în valoare de o bază în care predomină notele bogate de patchouli. Loredana, imaginea colecției Luxe: "Parfumurile florale sunt preferatele mele, iar Premiere Luxe Gold Blush m-a surprins cu acordurile de iasomie, orhidee și trandafir. Este acel ceva care vine în completarea unei rochii ultrafeminine"

PARFUMURI ORIGINALE ONLINE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI