fashiondays.ro

Veste de blana din colectia La Femme

vesta_neagra_lunga_iepure_vs2n

Woow!Anii 70 revin! Vestele cu blană fie artificiale sau naturale, din tricot şi piele, asortate cu tunicile delicate din dantelă, formează un duet, care se încadrează în stilul hippie, ce revine.Vesta de blana a devenit piesa vestimentara numarul 1 in acest sezon.Daca nu aveti inca una e cazul sa va cumparati cat mai repede.
Vestele de blana sunt indragite de vedete din inteaga lume, sunt comode si elegante si de cativa ani au urcat in topul preferintelor tuturor femeilor. In colectiile de iarna ale brandurilor si designerilor, vesta din blana ocupa un loc special. De la brandurile de street si denim pana la marile case de moda precum Calvin Klein sau Versace, gasim veste blana naturala sau artificiala in modele,forme  si culori variate.

Daca esti dispusa sa investesti mai multi bani cauta veste blana naturala. Poti gasi veste din blana de iepure, blana de miel, si diverse combinatii intre piele ecologica si aplicatii de blana naturala.LaFemme s-a pregatit cu o pagina speciala cu haine din blana naturala.


Gandeste-te doar cu ce anume din garderoba ta vrei sa se asorteze vesta din blana si alege culoarea dorita.Sa stiti ca vesta de blana merge aproape la orice de la rochie,pantalon si bluza ,la jeans cu top iar  vesta de blana ii da tinutei un sarm aparte.Daca ne gandim si la aspectul practic,adica tine de cald este chiar perfect.nu credeti?
Poti gasi veste blana naturala sau artificiala si in magazinul LaFemme.. Preturile difera in functie de material.

Ca sa va fie mai usor sa va decideti  mai jos aveti o seclectie de modele din veste de blana artificiala si naturala.

vesta_bej_iepure_cu_buzunare_vs1bvesta_grena_cu_broderie_spate_4003gvesta_natur_blana_iepure_053nvesta_neagra_scurta_268329nponcho_tricotat_cu_insertii_blana_naturala_02n_negru

E timpul sa-ti faci un cadou si vesta de blana poate fi optiune.Vestele de blana sunt foarte versatile,comode,usor de asortat,practice si calduroase.In plus sunt in trend si chiar merita sa faci o mica investitie pentru tine
Spor la cumparaturi istete!
LaFemme va asteapta cu drag online

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2014/11/veste-de-blana-un-must-in-acest-sezon/