answear.ro%20

Accesoriile pot înnobila o ținută

genti-accesorii Accesoriile pot înnobila o ținută și o pot scoate din anonimat sau, dimpotrivă, o pot distruge din punct de vedere estetic. Chiar dacă hainele sunt bine alese, accesorizarea este ultima tușă de de stil care creează look-ul pe care ti-l dorești.

Care sunt principiile de bază care îți vor da mai multă siguranță în alegerile pe care le faci?Iată câteva idei pe care oricine este pasionat de modă trebuie să le cunoască.

Evită monotonia! În afară de ocaziile în care îți dorești o ținută all-black sau all-white, întotdeauna la modă, încearcă să experimentezi. Alege o curea într-o culoare de impact pentru a aduce mai multă fantezie unei little black dress sau unui cardigan negru, va pune in evidență talia și va crea o ținută mult mai atractivă vizual.

 
Geanta este unul dintre cele mai importante accesorii dintr-o ținută, dar merită să acorzi atenție alegerii unui model care să-ți avantajeze forma corpului. În general, gentile mari nu sunt recomandate femeilor minione, care este de preferat să poarte genți mici/medii sau plicuri.
Geanta piele femei ECCO BelagaGeanta piele femei ECCO Nanjing

Nu exagera cu asortarea culorilor! Încearcă să experimentezi mai mult, poartă spre exemplu o geantă mov la o pereche de pantofi roșii sau asortează o geantă bleumarin la balerini negri. Accesoriile nu trebuie să se asorteze perfect, ton pe ton, trebuie doar să se potrivească.
Geanta piele femei ECCO Sculptured ECCO Derna geanta clutch

Armonizează întotdeauna accesoriile cu restul ţinutei, componentele outfit-ului trebuie să se complimenteze reciproc pentru a obţine acel echilibru care te va pune în valoare.

Pentru că niciodată nu sunt suficiente accesorii într-o garderobă, ECCO ți-a pregătit reduceri speciale la genți, curele și portmonee. Alege modelele tale preferate din colecția ECCO și succes la crearea ținutelor asortate stilului personal!


Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/accesorizarea-unei-tinute-idei-pentru-mai-mult-stil/