fashiondays.ro

Alege o rochie eleganta din oferta dyfashion!

Rochie Aimee turquoise (MissGrey)

Rochie Aimee turquoise 

Rochii
Rochia eleganta midi turcoaz, confectionata din material elastic ce se muleaza subtil pe formele tale, este alegerea ideala pentru ocaziile speciale de sezon. Design-ul tineresc si modern iti confera o aparitie inegalabila, iar culoarea in tendinte iti va transforma look-ul in vedeta oricarui eveniment. Gulerul lasat si aplicatia fina din dantela ivoire de pe piept sporeste aerul romantic al rochiei elegante, iar manecile lungi o transforma intr-o tinuta ideala pentru toamna. Poart-o cu accesorii subtile si pantofi cu toc inalt, in culoarea negru sau ivoire, si vei straluci la orice ocazie alegi sa o porti!


Rochie Maya (MissGrey)

Rochie Maya 

Rochii
Insertiile din piele sunt foarte in tendinte! Daca nu esti suficient de indrazneata sa porti rochii din piele, ti-am pregatit o rochie eleganta scurta, confectionata din material elastic cu insertii moderne din piele ecologica. Poarta rochia neagra la evenimentele la care iti doresti sa impresionezi printr-un look elegant si tineresc. Centura din piele iti subtiaza vizibil talia, accentuandu-ti feminitatea, iar manecile lungi o transforma intr-o tinuta perfecta pentru petrecerile sezonului rece.


Rochie Anne bordo (MissGrey)

Rochie Anne bordo 

Rochii
Catifeaua este unul dintre cele mai sofisticate materiale pe care le poti purta. Alege o rochie midi deosebit de stilata, care iti confera un aer aristocratic, confectionata din catifea in tonuri seducatoare de rosu bordo. Simpla si eleganta simultan, rochia midi este optiunea perfecta pentru petrecrile de tip cocktail, pentru cine formale, receptii sau intalniri de afaceri. Materialul se muleaza discret pe formele tale, evidentiindu-ti feminitatea, in timp ce deschizatura subtila de pe picior iti sporeste senzualitatea. Poart-o si vei obtine numai priviri admirative, demne de un look regal!


Rochie Anais bej (MissGrey)

Rochie Anais bej 

Rochii
Pentru ocaziile speciale si petrecerile la care esti invitata, alege o rochie scurta din dantela rafinata in tonuri de bej. Remarcabila datorita culorii simple si in voga, rochia eleganta scurta iti pune in valoare silueta cu ajutorul detaliului metalic auriu din talie, iar manecile evazate o transforma in optiunea ideala pentru acest sezon, cu atat mai mult cu cat iti doresti sa adopti un look sofisticat si original, care imbina modernitatea cu eleganta in sensul ei clasic.


Rochie Marcie bordo (MissGrey)

Rochie Marcie bordo 

Rochii
Adopta un aer sofisticat si provocator, cu rochia eleganta Marcie in tonuri de bordo. Rochia scurta, confectionata din jerse de bumbac elastic cu o rafinata aplicatie din dantela feminina pe piept, este o alegere mai mult decat potrivita pentru toate categoriile de evenimente la care iti doresti o imagine stilata si surprinzatoare. Asorteaz-o cu accesorii in tonuri de bleumarin, negru sau verde inchis, si obtine outfit-uri spectaculoase.

Alege din colectia de Rochii,click aici

Rochie Chloe albastra (MissGrey)

Rochie Chloe albastra 

Rochii
Ocaziile de sezon trebuie onorate cu rochii elegante superbe! Pentru o aparitie demna de aprecieri si complimente, poarta rochia trei sferturi confectionata din catifea si cu insertii rafinate de dantela. Rochia eleganta iti pune in evidenta formele feminine, conferindu-ti un aer sofisticat, chic si modern. Design-ul tineresc si culoarea vibranta te vor aduce in centrul atentiei, iar talia marcata si manecile lungi nu vor face decat sa sporeasca farmecul tinutei tale. Poarta aceasta rochie albastra de catifea la evenimente speciale, si vei face senzatie!


Rochie Michelle neagra (MissGrey)

Rochie Michelle neagra 

Rochii
Evidentiaza-ti feminitatea cu ajutorul unei rochii elegante negre, confectionata din catifea si cu o delicata aplicatie aurie pe piept. Perfecta pentru o gama larga de evenimente, rochia midi neagra nu numai ca iti confera un aer deosebit de stilat si elegant, dar si un plus de senzualitate. Pentru ca o rochie neagra nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei, asigura-te ca ai in dulap modele cat mai diverse de little black dress, adaptate oricarui anotimp si oricarui tip de eveniment.


Rochie Ivy (MissGrey)

Rochie Ivy 

Rochii
Imprimeurile florale au impanzit podiumurile prezentarilor de moda in acest sezon. Astfel, ti-am pregatit o rochie scurta, confectionata din dantela si cu imprimeuri florale supradimensionate. Rochia albastra este ideala pentru o aparitie eleganta, stilata si feminina; se remarca prin transparenta maencilor si juxtapunerea materialelor, si poate fi purtata la petreceri, iesiri in club sau in oras si, de ce nu, chair si la birou.


Rochie Grace Somon (MissGrey)

Rochie Grace Somon

Rochii
Rochie trei sferturi din dantela si triplu voal, pe corp - o rochie mulata ce accentueaza formele si pune in valoare frumusetea trupului. Dantela semitransparenta lasa loc de joaca imaginatiei, reusind in acelasi timp sa fie extrem de stilata.




Rochie Rania Albastra (MissGrey)

Rochie eleganta Rania Albastra

Rochii
Lasa-te admirata in orice moment purtand Rochia Rania. Rochia eleganta, croita din voal de matase albastra si cu aplicatie din dantela neagra nu poate da gres nicicand: talia iti este evidentiata subtil, iar transparenta decolteului va starni curiozitatea tuturor privitorilor.