fashiondays.ro

Bluze dama trendy si sofisticate

Bluza Catia (MissGrey)

Bluza Catia (MissGrey)

Bluze
Pentru un look girly, trendy si sofisticat in aelasi timp, alege bluza eleganta Catia! Din material elastic, cu detalii din dantela juxtapuse pe o captuseala bej pentru un contrast armonios si surprinzator, bluzita te va pune in valoare indiferent de momentul in care alegi sa o porti! Design-ul asimetric, pe langa faptul ca este tineresc, poate masca solurile proeminente, creand iluzia subtierii taliei, iar fundita de pe piept iti sporeste feminitatea!

BLUZE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE, CLICK AICI

Camasa Lora (MissGrey)

Camasa Lora (MissGrey)

Bluze
Pentru zilele obisnuite la birou sau evenimentele cu tenta formala, alege camasa Lora, confectionata din matase verde de o deosebita eleganta. Volanele de pe maneci iti confera un aer tineresc, modern si romantic, si transforma tinuta intr-una speciala. Asorteaz-o cu orice culoare, pentru a obtine o imagine stilata.


Cardigan Sally (MissGrey)

Cardigan Sally (MissGrey)

Cardiganul de dama este un must-have in sezonul rece! Improspateaza-ti garderoba cu un cardigan din pulover in tonuri seducatoare de bordo, care flateaza orice tip de silueta: cordonul lat din piele neagra din talie iti accentueaza silueta feminina si il transforma intr-o piesa vestimentara foarte versatila, ideala pentru orice tip de outfit.


Bluza Inna (MissGrey)

Bluza Inna (MissGrey)

Bluze
Diversifica-ti tinutele de toamna-iarna si poarta ceva diferit, original, in fiecare zi! O sa observi ca te vei simti in permanenta frumoasa si admirata! Iarna aceasta, opteaza pentru bluza casual chic Inna, confectionata din catifea neagra si cu o superba aplicatie jucausa in partea frontala. Simpatica balerina este confectionata din catifea bordo, conferind un aer original tinutei tale. Poti purta aceasta bluza versatila in diverse combinatii, intrucat paleta cromatica si design-ul sunt extrem de permisive.

Bluza Stars (MissGrey)

Bluza Stars (MissGrey)

Iarna aceasta, in preajma sarbatorilor, alege sa porti o bluza casual chic confectionata din catifea neagra, si cu o superba aplicatie colorata in forma de stelute. Motivele specifice Craciunului sunt un must have pentru tinutele tale din aceasta perioada, asa ca daca nu ai inca in garderoba o bluza versatila cu aplicatii instelate pentru momente vesele, achizitioneaz-o acum!

Bluza Alena (MissGrey)

Bluza Alena (MissGrey)

Bluze
Imprimeul viu transforma intreaga tinuta si ofera un plus de prospetime. Bluza Alena poate fi purtata atat la birou, cat si la iesirile cu prietenii, cu fusta sau cu pantaloni.

BLUZE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE, CLICK AICI