fashiondays.ro

Aparate de curatare cu abur Philips

 Aparat de curatare cu abur Philips
Pret informativ 447 lei

 Aparat de curatare cu abur Philips FC7020/01, 1500 W, 450 ml, 20 g/m, Alb/Albastru


Aburul omoara germenii si bacteriile
Bucurati-va de cea mai eficienta curatare cu aburi cu Philips Steam Plus. Philips Steam Plus omoara germenii si bacteriile. Igienizati toate tipurile de podele dure fara substante chimice si doar cu apa.

1500 W pentru abur puternic
1500 W pentru o durata scurta de incalzire. Steam Plus este gata de utilizare in mai putin de 30 de secunde. LED-ul indicator isi schimba culoarea de la alb la albastru atunci cand SteamPlus este gata sa genereze abur.

Stergeti si curatati cu abur dintr-o miscare
Obtineti rezultate igienice intr-un singur pas. Actiunea combinata a aparatului Steam Plus va economiseste timp si efort. Functia de stergere elimina murdaria, praful si toate tipurile de firimituri, in timp ce functia de curatare cu abur igienizeaza. Puteti folosi separat fiecare functie sau le puteti combina pentru a curata podeaua dintr-o singura miscare.

Bureti din microfibra lavabili
Sunt inclusi 2 bureti din microfibra lavabili si rezistenti. Materialul din microfibra delicata se largeste, se ridica si absoarbe praful si murdaria. indepartati murdaria eficient si usor. Buretii din microfibra sunt lavabili si usor de atasat si detasat.

Adecvat pentru apa de la robinet
Aparatul SteamPlus este creat special pentru a curata utilizand apa de la robinet. Filtru sau de calcar activ decalcifiaza automat apa. Recomandam schimbarea filtrului de calcar activ cel putin o data la 6 luni pentru a preveni calcifierea si a va bucura de performante exceptionale pe intreaga durata de viata.


Alege un aspirator/aparat de curatat marca Philips,click aici

 Aparat de curatare cu abur Philips
Pret informativ 319 lei

 Aparat de curatare cu abur Philips MultiSteam FC7008/01, 1200 W, Alb/Verde


Nu sunt necesari detergenti, nu raman reziduuri pe suprafete
SteamCleaner Multi de la Philips utilizeaza numai apa, nu lasa niciun tip reziduu pe suprafete.

Bucurati-va de rezultate de curatare igienice cu SteamCleaner Multi de la Philips
Steam Cleaner Multi omoara pana la 99,9% dintre germenii si bacteriile aflate pe suprafete, fara substante chimice, ci doar cu apa.

2 bureti din microfibra inclusi
Sunt inclusi 2 bureti din microfibra lavabili si rezistenti. Materialul din microfibra delicata se largeste, se ridica si absoarbe praful si murdaria. Indepartati murdaria eficient si usor. Buretii din microfibra sunt lavabili si usor de atasat si detasat.

Usor, compact si simplu de depozitat
SteamCleaner Multi este mic si compact, usor de depozitat si intotdeauna la indemana. Aparatul este usor si datorita lui chiar si sesiunile mai lungi de curatenie sunt mai putin obositoare.

Indica momentul cand este gata de utilizare
LED-ul indicator isi schimba culoarea in alb in timpul incalzirii, iar lumina albastra incepe sa se aprinda intermitent cand aparatul este gata sa genereze abur. SteamCleaner Multi este gata de utilizare in mai putin de 45 de secunde, oferindu-va abur continuu pe durata procesului de curatare.

Bureti din microfibra lavabili si rezistenti
Buretii din microfibra sunt proiectati special pentru a ridica si absorbi praful si mizeria de pe suprafete in timpul aplicarii de abur, pentru curatarea intr-o singura etapa fara niciun efort.

Cap de curatare cu abur triunghiular pentru toate zonele
Curatati suprafetele netede cu ajutorul duzei triangulare si al buretelui atasat din microfibra. Dintr-o singura miscare veti elimina murdaria si petele. Datorita formei triangulare puteti curata suprafete si puteti ajunge in colturi cu ajutorul varfului ascutit.

Curata usor pete persistente si de ulei de pe suprafete netede
Aburul la temperaturi inalte dizolva usor grasimea si murdaria. Aburul este cunoscut drept o metoda puternica pentru desprinderea tuturor tipurilor de pete si murdarie.