fashiondays.ro

Camasi pentru lookuri impecabile

camasa-pentru-un-look-impecabil-1

Camasa dama alba din poplin • Atmosphere


Camasa alba din poplin lasata pe umeri este o camasa sexy in tendinte camasa dama camasa alba din poplin lasata pe umeri mansete late iti evidentieaza bustul fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante si sexy camasi de dama!

CAMASI DAMA ELEGANTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI 
 
   


camasa-pentru-un-look-impecabil-2

Camasa dama verde cu snur negru • MBG Collection

CAMASI        
Camasa dama verde accesorizata cu snur negru perfecta pentru birou sau tinute elegante camasa dama verde camasa voal accesorizata cu snur negru volanase la gat manseta lata - 2 nasturi perluta neagra se inchide cu nasturi negrii perluta material:60% vascoza 40% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama!

      


camasa-pentru-un-look-impecabil-3

Camasa dama cu funda si volanase • MBG Collection

CAMASI      
Camasa dama cu funda si volanase este ideala pentru tinute office si elegante camasa dama bumbac guler tip tunica cu volanase volanase la maneci funda detasabila insertii bleumarin pe linia nasturilor la gat si la maneca manseta ingusta nasturi tip perluta pense in talie material usor elastc material: 95% bumbac 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama!
       


camasa-pentru-un-look-impecabil-4

Camasa dama office cu dungi bleumarin • Ade Collection

CAMASI         
Camasa dama office cu dungi bleumarin - ideala pentru tinute office si business camasa dama office camasa bumbac dungi bleumarin manseta lata material: 40% poliester 32% poliamida 26% bumbac 2% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama!





camasa-pentru-un-look-impecabil-5

Camasa alba cu buline mici negre si volanase • MBG Collection

CAMASI
Camasa alba cu buline mici negre este o camasa casual-eleganta pe care o poti purta cu blugi pentru un look casual dar si cu pantaloni sau fusta pentru o tinuta office. camasa alba din voal volanase pe piept se inchide cu nasturi negrii manseta lata cu patru nasturi se sifoneaza greu material:60% poliester 40% vascoza fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante si frumoase camasi de dama!
          
CAMASI DAMA ELEGANTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI  

camasa-pentru-un-look-impecabil-6

Bluza dama galben mustar cu volane • MBG Collection

CAMASI
Bluza dama galben mustar cu volane este o camasa eleganta ideala pentru tinutele office dar si cele casual. bluza galben mustar bluza voal volane pe partea stanga se inchide la spate cu nasture auriu manseta ingusta cu un nasture auriu usor transparenta fermoar ascuns pe lateral se sifoneaza greu 60% vascoza 40% poliester  fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante si frumoase bluze dama!
       


camasa-pentru-un-look-impecabil-7

Camasa office alba cu dungi albastre • Ade Collection

CAMASI
Camasa alba cu dungi albastre poate fi purtata la tinutele office dar si la tinutele de zi pentru un outfit elegant.  camasa alba cu dungi albastre ideala pentru tinute office maneca lunga manseta se inchide cu un nasture este petrecuta in fata croi lejer material: 67% poliester 33% bumbac colierul nu este inclus fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama!

  
camasa-pentru-un-look-impecabil-8

Camasa ivoire cu imprimeu floral • MBG Collection

CAMASI
Camasa ivoire cu imprimeu floral este o camasa eleganta delicata si feminina camasa ivoire cu imprimeu floral volanase pe piept umeri si la spate se inchide cu nasturi negrii si fundita manseta lata cu patru nasturi ideala pentru tinute casual si elegante se sifoneaza greu material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante si delicate camasi de dama!



camasa-pentru-un-look-impecabil-9

Camasa roz pal si imprimeu floral • MBG Collection

CAMASI
Camasa roz pal si imprimeu floral este o camasa delicata eleganta fiind o alegere deosebita pentru zilele cand vreti sa aratati deosebit! camasa dama cu imprimeu floral perfecta pentru tinutele office camasa din voal satinat placuta la atingere imbraca foarte frumos corpul accesorizata cu nasturi negri luciosi fundita la baza gatului manseta lata  se incheie la manseta cu doi nasturi negri material: 60% vascoza 40% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante si frumoase camasi!
       


camasa-pentru-un-look-impecabil-10

Camasa alba cu buline negre • MBG Collection

CAMASI
Camasa alba cu buline negre este o camasa de matase foarte eleganta si delicata. Este ideala pentru tinute office si pentru tinute elegante. Are volanase pe guler. Se inchide in partea de sus cu nasturi si cu fundita.  Material: 60% poliester 40% vascoza fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi!