fashiondays.ro

Colanti sexy pentru femei

Colanti_sexy_femei

Colanti 79383 ( )


Te vei simti aparte cu acesti colanti cu design cool. Suprafata materialului ofera un aspect metalic, prin care se va crea un efect vizual care va atrage foarte usor toate privirile. Asorteaza acesti colanti cu o bluza alba usor transparenta si cu o pereche e pantofi cu toc inalt, si vei fi o aparitie incantatoare. Material: polyester + spandex

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


Colanti_sexy_femei

Colanti 79390 Gold ( )

Colanti femei/
Auriul si imprimeurile florale sunt doua caracteristici care dicteaza trendul in acest sezon, iar ambele se regasesc pe aceasta pereche de colanti. Imbraca colantii aurii si vei fi senzatia serii, intr-un mod cat se poate de simplu si placut. Sunt realizati din material care ofera confort, chiar daca se muleaza pe corp.
Material: polyester + spandex




Colanti_sexy_femei

Colanti 79348 Gold ( )

Colanti femei/
Auriul este nuanta acestui sezon, iar in combinatie cu negrul, rezulta o pereche de colanti exceptionali. Design modern, chic, ti se vor potrivi perfect. Sunt realizati dintr-un material fin la atingere, astfel ca ii poti purta fara probleme o seara intreaga. Fii sexy intr-un mod simplist.
Material: 100% polyester




Colanti_sexy_femei

Colanti 79348 Blue ( )

Colanti cu design special, predomina culoarea albastra, iarpetele de culoare neagra ii fac si mai atragatori. Se potrivesc perfect pe formele corpului, astfel ca iti va fi usor sa devii o aparatie sexy la petrecerea de sfarsit de saptamana. Colantii sunt un trend, trebuie sa ii ai si tu in garderoba.
Material: 100% polyester






Colanti_sexy_femei

Colanti 79369 Sapphire ( )

Colanti femei/
Colantii Sapphire sunt cu adevarat speciali datorita paietelor stralucitoare din fata. Pe langa stralucirea oferita de paiete, eleganta este adusa de materialul ce imita pielea de culoare neagra, ce completeaza colantii in zona din spate. Fii prezenta cea mai sclipitoare cu acesti colanti chic.
Material: polyester + spandex




Colanti_sexy_femei

Colanti 79369 Golden ( )


Pentru a avea o aparitie sclipitoare ai nevoie doar de acesti colanti. Zona din fata este plina de paiete aurii stralucitoare, oferindu-ti o aparitie de diva indiferent de evenimentul la care vei participa. Pe spate colantii sunt realizati din material ce se muleaza perfect pe corp, reusind sa iti puna in evidenta liniile siluetei.
Material: polyester + spandex




Colanti_sexy_femei

Colanti 7748 Leopard ( )

Colanti femei/
Colantii Leopard sunt realizati din imitatie de piele, fiind foartede confortabili si fini la atingere. Se intind usor pe picioare, pentru a oferi o alura sexy si provocatoare. Sunt o piesa vestimentara extrem de populara in acest moment, asa ca fii si tu in trend! Material: imitatie piele

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


Colanti_sexy_femei

Colanti 79289 Roseo ( )

Colantii Roseo sunt perfecti pentru a-ti pune in valoare si mai mult trasaturile feminine. Te vor pune intr-o lumina tinereasca, iar alaturi de o camasa lejera te vei simti sexy si atragatoare. Sunt conceputi de-un roz stralucitor, respectand tendintele actuale. Se asorteaza perfect cu o pereche de pantofi cu toc inalt.
Material: 100% polyester