fashiondays.ro

Jachete cochete pentru femei

Jacheta bej scurta cu gluga 1349B

Jacheta bej scurta cu gluga 1349B

Jacheta bej scurta cu gluga 1349B, model din colectia de toamna-iarna 2014. Jacheta este captusita cu captuseala din poliester, are gulerul inalt si gluga cu blana. Se inchide cu fermoar si capse, avand fenta peste. Are buzunare laterale cu fermoar si garnitura eco. Manecile jachetei au captuseala cu terminatia elastica. Are capse laterale in fata, iar la spate 2 centrale jos. Jacheta este matlasata, pentru un plus de confort. Modelul este scurt, usor cambrat. Alege-ti cea mai frumoasa jacheta din noua colectie La Femme! Compozitie: 100% poliester, captuseala 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime: 58cm, Produs import Franta.



Jacheta turcoaz cambrata 229T

Jacheta turcoaz cambrata 229T

Jachete femei
Jacheta turcoaz cambrata 229T, model din colectia de toamna-iarna 2014. Jacheta este captusita cu captuseala din poliester, cu umplutura tot din poliester. Are guler inalt de 14cm si se inchide cu fermoar metalic si capse intr-o parte. Manecile au captuseala cu terminatie elastica. Jacheta este prevazuta cu buzunare laterale ascunse care se inchid cu fermoar, avand curea elastica cu catarama, in talie. Modelul este matlasat si cambrat. avand cusaturi in V, pentru un plus de confort. Poarta o jacheta calduroasa in sezonul rece din noua colectie La Femme! Compozitie: 100% poliester, captuseala 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime: 83cm, Produs import Franta.

Alege din colectia de Jachete femei,click aici


Jacheta lunga cu guler blana M005N

Jacheta lunga cu guler blana M005N

Jachete femei
Jacheta lunga cu guler blana M005N, model din colectia de toamna-iarna 2014. Jacheta este captusita cu captuseala din poliester, cu guler interior blana atasata, iar la spate are fermoar auriu cu gluga de f ascunsa. In partea de sus, la guler, se inchide cu 2 capse si o bretea petrecuta, iar in partea de jos cu fermoar auriu si capse. Manecile lungi au captuseala elastica interioara ca terminatie si fermoar auriu exterior. Jacheta este prevazuta cu bride in talie si curea, are buzunare laterale si cusaturi orizontale, pentru un plus de confort si design. Modelul este usor cambrat, fiind lunga si calduroasa, cu terminatia de jos dreapta. Are garnitura maro la guler, fenta, buzunare si maneci. Alege din colectia La Femme o jacheta cocheta si ideala pentru zilele friguroase! Disponibil si pe culorile: bleumarin si ecru. Compozitie: 100% poliester, captuseala 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime: 81cm, Produs import Franta.



Jacheta bej cu buzunare 550B

Jacheta bej cu buzunare 550B

Jachete femei
Jacheta bej cu buzunare 550B, model din colectia de toamna-iarna 2014. Jacheta este captusita cu captuseala din poliester si se inchide cu fermoar si capse. La umeri are epoleti cu capse, iar la guler se inchide cu catarama si are garnitura piele caprioara maro. Acceasi garnitura se regaseste la coate, la fenta pe interior, la maneci pe interior, dar si la buzunarele laterale, care se inchid cu fermoar. Pe partea din fata la nivelul pieptului are 2 buzunare mici patrate care se inchid cu capse. Manecile lungi au terminatia capse. Modelul este usor matlasat si cambrat, avand cusaturi in forma de patrat, pentru un plus de eleganta si confort. La spate jacheta are o taietura pe centru verticala cu terminatie in crapatura cu capsa. Terminatia de jos vine usor in V, rotunjita, fiind mai lunga decat partea din fata. La Femme iti propune cea mai cocheta jacheta de toamna! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime fata: 61cm, spate: 66cm, Produs import Franta.