fashiondays.ro

Laptopuri ieftine si performante ASUS Seria X

Laptop Asus X555LD-XX062D
Pret informativ 1899 lei

Laptop Asus X555LD-XX062D cu procesor Intel® Core™ i3-4030U 1.90GHz, Haswell™, 4GB, 500GB, nVidia GeForce 820 2GB, Free DOS, Black


Performanta

ASUS Seria X reinventeaza experienta de calcul de zi cu zi. Fie ca il folositi pentru munca sau pentru distractie, acest notebook este ideal atat pentru calcul productiv cat si pentru divertisment. Dispune de un procesor Intel® Core™ i3 si de o placa grafica integrata, functia Instant ON care trezeste computerul din modul Sleep in doua secunde si USB 3.0 pentru o viteza de transfer de 10 ori mai mare. ASUS Seria X va ofera tot ce aveti nevoie pentru multitasking si experienta multimedia.

Frumusete incredibila

Proiectat pentru multitasking si divertisment ASUS seria X este un notebook practic pentru toti utilizatorii. Cu un finisaj cu model cerc, seria X adauga o nota de rafinament si eleganta. Profilul sau este cu 5% mai subtire decat seria anterioara, gazduind un touchpad mare cu control intuitiv multi-point, mai multe porturi USB 3.0 pentru transfer rapid de date si tehnologia IceCool pentru a mentine palm rest-ul rece.

Alege din oferta de Laptopuri ieftine,click aici

Laptop Asus X751LN-TY091D
Pret informativ 1999 lei

 Laptop Asus X751LN-TY091D cu procesor Intel® Core™ i3-4030U, 1.90GHz, Haswell™, 4GB, 1TB, nVidia GT 840 2GB, Free DOS, Black


Design clasic, elegant

Notebook-urile ASUS din Seria X sunt solutia perfecta pentru un laptop bun la toate, fie ca este vorba despre munca sau distractie. Design-ul elegant si rezistent este combinat cu procesoare puternice Intel® sau AMD, in timp ce functia de repornire in doar 2 secunde din modul asteptare permite un nivel de accesibilitate asemanator celui oferit de smartphone-uri iar tehnologia SonicMaster iti ofera o calitate deosebita a sunetului.

O experienta de utilizare foarte buna

Sistemele din Seria X dispun de toate dotarile esentiale, permitandu-ti practic sa reinventezi experienta de utilizare obisnuita. Indiferent de scenariul de utilizare, aceste notebook-uri se dovedesc a fi solutia ideala pentru munca sau divertisment. Sistemele sunt echipate cu procesoare Intel® pana la versiunea Core™ si functie Instant On ce permite repornirea sistemului in doar 2 secunde din modul asteptare, iar interfata USB 3.0 face posibile viteze de transfer de pana la 10 ori mai mari decat USB 2.0. Sistemele din Seria ASUS X iti ofera tot ceea ai nevoie pentru o experienta de utilizare de calitate superioara, indiferent ca muncesti sau rulezi continut multimedia.


Laptop Asus X551MAV-SX300D
Pret informativ 1399 lei

Laptop Asus X551MAV-SX300D cu procesor Intel® Pentium® Quad-Core N3530, 2.16GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics , FreeDOS, Black


Performanta clara si precisa, completeaza experienta cinematografica

Ca si alte notebook-uri din gama ASUS, seria X vine echipat cu tehnologia SonicMaster si ASUS AudioWizard pentru a va aduce o calitate audio de inalta fidelitate. Cu experienta sunetului omnidirectional din seria X veti auzi nuantele fiecare instrument in parte.

Touch simplificat

Seria X are un touchpad mare, echipat cu tehnologie inteligenta de gesturi pentru raspuns rapid si precis intr-o gama larga de gesturi. Tastatura ergonomica dintr-o singura bucata, este proiectat apentru a va oferi o experienta de tastare mai confortabila.


3 comments:

Minunat acest blog al dvs.

Multumim pentru produsele minunate pe care le aveti aici.