dyfashion.ro

Oferta televizoare cu rezolutie Ultra HD / 4K

Televizor LED Smart TV 3D Philips, Ultra HD
Pret informativ 2199 lei

Televizor LED Smart TV 3D Philips, Ultra HD, 102 cm, 40PUS6809


Viitorul este deja aici. Televizorul 4K de la Philips se bucura de o rezolutie Ultra HD de 3840 × 2160 pixeli ce ofera cea mai clara imagine vazuta vreodata pe un televizor. Dublul numarului de linii si de coloane sau altfel spus de 4 ori numarul de pixeli fata de un TV Full HD. Asta inseamna un televizor 4K Ultra HD - vezi pana si cele mai mici detalii.

Televizoarele Philips cu Pixel Precise HD iti ofera 4 trilioane de culori, un super contrast dinamic de 500.000:1, dar si Digital Natural Motion. Toate aceste tehnologii se imbina perfect pentru a va oferi cea mai buna calitate a imaginii.

Descopera universul Smart TV de la Philips. Un like pe Facebook, un tweet pe Twitter si o vizualizare pe YouTube te asteapta cu doar o apasare de buton. Si pentru ca Smart TV nu inseamna doar aplicatii, televizoarele Philips se pot interconecta cu dispozitivele tale smart pentru a-ti oferi cea mai buna experienta multimedia.

Perfect Motion Rate (PMR) 400 Hz imbunatateste reproducerea miscarilor, producand imagini clare si vibrante. Noul standard PMR de la Philips combina cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii oferind o claritate de neegalat a miscarii.

De acum ai acces la numeroase canale TV online in Cloud. Ai nevoie doar de o conexiune la internet pentru a te bucura de beneficiile televiziunii online. Iar prin Cloud Explorer poti conecta contul tau de Dropbox si vei avea acces la pozele si clipurile tale video din Cloud direct de pe televizor.

Alege din oferta de Televizoare cu  rezolutie Ultra HD/4K,click aici

 Televizor LED Smart TV 3D Philips, Ultra HD
Pret informativ 3499 lei

 Televizor LED Smart TV 3D Philips, Ultra HD, 106 cm, Ambilight, 42PUS7809


Tehnologia Ambilight unica la Philips mareste imaginea proiectand pe peretele din spate o zona luminoasa. Bucurati-va de o experienta desavarsita a vizionarii cu Ambilight pe doua laturi de la Philips ce completeaza calitatea desavarsita a imaginii oferita de un televizor ULTRA HD.

Cand vorbim de Ultra HD ne gandim la Ultra rezolutie si la o imagine extrem de clara. Pixel Precise Ultra HD iti ofera 4 trilioane de culori, perfect natural motion si un contrast dinamic de 500.000:1. Un ultra procesor de imagine pentru un ultra televizor.

Performanta inseamna viteza. Procesorul cu 4 nuclee ofera cea mai fluida experienta posibila pe un televizor Philips. Astfel va veti bucura de experienta completa de vizionare.

Perfect Motion Rate (PMR) Ultra 600 Hz imbunatateste reproducerea miscarilor, producand imagini clare si vibrante pentru rezolutia 4K. Noul standard PMR Ultra de la Philips combina cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii la rezolutie Ultra HD oferind o claritate de neegalat a miscarii.