dyfashion.ro

Recomandari Rochii de seara La Femme

Rochia de seara  este   de fapt  prima piesa  dintr-un asa zis ”  puzzle”  cu care  incepem  pentru ca este  si piesa  numarul 1,piesa  de rezistenta  de la care incepem  sa construim  tinuta perfecta  pentru un eveniment special.Daca  avem  rochia  restul chiar  vine de la sine ,adica  pantofii,accesoriile,coafura,ciorapii, machiajul  si ….. atitudinea.LaFemme  v-a pregatit  foarte  multe modele  de rochii de seara,promotii extraordinare,modele  noi  si surprize.

Evident  ca in alegerea rochiei de seara  trebuie sa tinem cont si de niste  elemente si anume ;locatia, sa verificam  daca exista  un dress code deja  , de silueta ta,de  trend,de  vreme  dar pana la urma  mereu conteaza cum te simti  tu acolo in interior  si  poti  da chiar tu, in esenta ta valoarea rochiei si nu invers.

Mai jos  aveti  mai multe modele de rochii de seara ,rochii lungi,midi sau scurte din materiale  pretioase si evident in culori cat mai vii.

O sa  incepem  cu o rochie  scurta de seara   aurie , care e cea mai la indemana,o rochie de seara din paiete ,clasica si foarte eleganta.Asortata cu o pereche de pantofi cu toc si un dres elegant chiar putem obtine o tinuta  eleganta.


Rochie_de_seara_La_Femme

Continuam cu o rochie  de seara scurta rosie din paiete, rosul fiind culoarea lunii decembrie.Este o rochie eleganta,sexy si provocatoare.Se poate purta  atat cu pantofi cu toc dar  si cu niste balerini fini  dar si cu cizme inalte de lac.Fiind  rochia foarte glamour accesoriile pot lipsi sau nu dar cu siguranta vei atrage toate privirile cu aceasta rochie de seara  rosie cu paiete:)

Rochie_de_seara_La_Femme

Mergem mai departe si ne oprim la eterna rochie neagra,lunga si cu dantela si strasuri.Este o rochie fina,care avantajeaza aproape orice silueta si are toate elementele unei rochii de seara reusite,dantela,strasuri,voal.Se poate purta cu un bolero de blana pe deasupra,un sal glamour din argint care sa scoata rochia si mai tare in evidenta sau cu un sacou din paiete.

Rochie_de_seara_La_Femme

Pentru domnisoarele care doresc o rochie mai “altfel”  LaFemme v-a pregatit o rochie de seara somon cu strasuri,un model mai avangardist dar foarte rafinat.Este o rochie deosebita care in combinatie cu negru poate fi chiar o alegere foarte inspirata si totodata foarte puternica.Daca nu doresti sa combini cu negru atunci  alegem combinatia cu perle si pantofii si dresul in aceeasi nuanta.

Rochie_de_seara_La_Femme

Daca petrecerea  loc intr-un club atunci rochia de mai jos este alegerea perfecta si cu siguranta te vei simti foarte bine in aceasta rochie fara un umar si nu ai nevoie de foarte multe accesorii pentru ca bustul cu strasuri ii da rochiei un plus de valoare si o face sa straluceasca.

Rochie_de_seara_La_Femme

Daca petrecerea este acasa la unul din prieteni atunci aceasta rochie din dantela,simpla,eleganta si clasica poate fi o alegere inspirata si se poate purta si in alte situatii,nu este o rochie glamour  ca cele de mai sus.

Rochie_de_seara_La_Femme

Cu un simplu click aici puteti vedea toata colectia de rochii de seara,rochii elegante,rochii de ocazie si noi v-o livram acasa intr-un timp foarte scurt.Preturile la rochiile de seara sunt chiar foarte bune si fara concurenta. LaFemme este chiar alegerea perfecta si daca ne gandim si la promotia actuala chiar ….trebuie sa va grabiti pentru ca stocurile noastre sunt foarte limitate. Dupa alegerea rochiei nu uitati ca trebuie sa va luati cu voi si buna dispozitie iar zambetul destins face parte din tinuta iar atitudinea ….chiar schimba viitorul asa ca aveti toate sansele ca 2015 sa fie unul spectaculos. 


Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2014/12/rochii-de-seara-pentru-noaptea-de-anul-noupe-care-o-alegi/