fashiondays.ro

Start la sezonul reducerilor!

reduceri_incaltaminte
Dacă întrebăm iubitorii modei care este perioada preferată din an, cu siguranță vor raspunde: sezonul reducerilor! Adrenalina cumpărăturilor, frenezia căutării celor mai bune oferte care să te aducă mai aproape de acel produs mult dorit, o ocazie de neratat de a include în garderobă piese statement la un preț mai mic.

Cum să fim însă siguri că facem cele mai bune cumpărături în această perioadă? Iată câteva idei care te vor ajuta să te decizi:

1. Alege din oferta mărcilor consacrate! Avantajul unui produs de brand este o garanție în plus a calității, un atu deosebit de important în special când este vorba despre încălțăminte. Ușoară, confortabilă și flexibilă, încălțămintea la reducere este creată cu atenție la fiecare detaliu, structural sau de design. Pantoful trebuie să urmeze linia piciorului, acesta este unul dintre principiile ECCO.
2. Clasic e fantastic! Vrei o pereche de pantofi pe care să îi porți doar în câteva ocazii sau îți dorești să ai în garderobă pantofi stilați care să poata trece cu brio testul timpului? Decizia, întotdeauna, ne aparține.

reduceri_incaltaminte

3. Nu există un moment mai bun decât acum! Spre deosebire de alte perioade, în sezonul de reduceri trebuie să acționezi rapid. Am văzut, mi-a plăcut … am cumpărat! La ECCO găsești reduceri chiar la colecția de iarnă, astfel încât nu trebuie să mai aștepți pentru a putea să porți cizmele sau ghetele dorite și abia cumpărate.

reduceri_incaltaminte

4. Timpul este valoros. Soluția ideală este să cumperi online, eviți aglomerația din magazine și te decizi mai ușor care sunt cele mai potrivite modele pentru tine sau familia ta. Studiază,compară și acționează!
 5. Profită și reîmprospătează-ți garderoba. Reducerile sunt cel mai prielnic moment de a cumpăra piese cheie, care îți vor evidenția stilul, prețurile mici vor fi un aliat important în deciziile tale. Descoperă toate produsele ECCO din Campania de reduceri de pana la 50% și spor la cumpărături inteligente!
Sursa articol: http://www.ecco-shoes.ro/blog/321-start-cumparaturilor-inteligente/